Met de hond een goedkoop weekendje weg Nederland doen

Goedkoop weekendje weg met de hond binnen Nederland boeken? Op zoek naar luxe en goedkope mogelijkheden zoals last minutes met hond en sauna? Bij ons veel mogelijkheden goedkope weekendjes weg met de hond binnen Nederland te boeken. Ook voor een last minute weekendje weg Nederland met 2 of 3 honden. Zie aanbiedingen van Roompot Vakantieparken. Verder op deze pagina nog veel meer weekend of midweek met hond aanbiedingen.

Roompot honden welkom banner

Groot aanbod last minutes met hond in Nederland

Wie een goedkoper weekendje Nederland met hond wil boeken, vindt hier het meest complete aanbod en de meeste last minutes.
Of je nu over 3 of 4 dagen van een weekendje met je hond wilt gaan genieten of over 7 of 14 dagen, de meeste last minutes met hond Nederland vind je hier. Op goedkope vakantieparken met hond of particulier. Ook als je morgen al wilt vertrekken.


gezin met hond weekendje weg

Waar kan je een last minute weekendje met de hond in Nederland boeken?

Als je met je hond van een last minute weekendje uit wilt genieten, zijn er verschillende mogelijkheden.
Je kunt een huisje huren op een vakantiepark met hond, een particulier huisje huren of gaan voor een last minute hotel met hond. Daarnaast kan je op zoek gaan naar een last minute camping met hond. Op deze pagina vind je nagenoeg alle last minute mogelijkheden met hond in Nederland. Ook voor een last minute midweek met de hond.


Weekendje kamperen met je hond.

Er zijn aardig wat hondencampings in Nederland waar jij een kampeer weekendje kunt boeken. Deze vind je bijvoorbeeld bij Roompot.


Huisjes Nederland honden toegelaten

Een vakantiehuisje in Nederland huren waar honden toegelaten worden. Er is in heel Nederland een grote keuze in vakantiehuisjes met hond. Ook voor een weekendje met hond op eenlast minute vakantiepark met hond in Nederland

Hotels honden welkom

Een hondenhotel in Nederland boeken. Dat zijn  hotels waar honden zijn toegestaan. Een echt hondenhotel is wat anders dan een hondenpension. In de laatste worden honden tijdelijk opgevangen als de baasjes afwezig zijn.  Een hondenpension is wel een prima oplossing als je een weekendje weg in Nederland wilt gaan en er geen mogelijkheid is de hond mee te nemen.  Zie ook ons idee om een hondenoppas in te schakelen als je er op uit wilt. Een vaste hondenopppas is ook handig als je eens een avondje uit gaat of op vakantie wilt gaan.

hotel met hond banner

Weekendje Nederland boeken met 2 of 3 honden

Vakantiehuisjes met hond Nederland, 2 honden toegestaan.
Een vakantiehuisje Nederland boeken voor weekendje weg, 3 honden toegelaten per huisje.

met honden lopen op het strand

Ook met 2 of 3 honden kan je een weekendje weg gaan in Nederland.

De meeste particuliere huiseigenaren in Nederland laten geen honden in hun vakantiehuis toe of slechts één huisdier. Dat geldt ook voor vakantieparken met hond in Nederland.

Gelukkig zijn er meer dan 400 vakantiehuizen in Nederland waar 2, 3 of zelfs meer honden welkom zijn.
Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in Drentje een huisje te huren waar 3 honden toegestaan zijn of een vakantiebungalow met hond op de Veluwe te boeken, waar 2 honden welkom zijn.
Ook is het mogelijk een vakantiewoning met omheinde tuin in Friesland, Gelderland, Overijssel of Noord-Holland te boeken waar 1, 2 of 3 honden toegestaan zijn.

Midweek ook vaak mogelijk

Het is meestal mogelijk een hondvriendelijke vakantiewoning te huren voor een weekendje Nederland.  Maar naast een weekendje weg met hond kun je ook je vakantiehuisje met honden in Nederland voor een midweek of hele week huren. Bij wijze van uitzondering worden honden vakantiehuizen ook flexibel verhuurd, bijvoorbeeld van donderdag tot en met zondag.

roompot honden welkom banner

Weekendje weg Nederland, vakantiehuisje boeken

Met een hondvriendelijk vakantiehuisje zit je altijd goed.


Huisjes met afgesloten tuin

Voor een weekendje met hond in Nederland huur je een vakantiehuisje, dan weet je zeker dat het goed zit.
En een vakantiehuisje met afgesloten tuin, is helemaal ideaal.
En.. ook een ontspannend idee, een vakantiehuisje met sauna en hond huren, bij voorkeur met omheinde tuin.

Je kunt voor een weekendje met hond in Nederland een vakantiehuisje huren waar 1, 2, 3 of 4 honden toegelaten worden.
Ook een huisje aan zee met hond.

wandelen in de natuur met hond

Vakantiebungalow met omheinde tuin

Met een omheinde tuin kan je hond niet ontsnappen. Een weekendje met de hond wordt nog leuker als je een vakantiebungalow met omheinde tuin huurt. Een aantal vakantiewoningen en vakantiebungalows in Nederland hebben een afgesloten en omheinde tuin. Ook handig als de kinderen nog klein zijn en je een weekendje met de kids op pad gaat.

Weekendje weg Nederland, hondenoppas nemen

Een hondenoppas komt altijd van pas, ook bij een weekendje weg.
Of je nu in Flevoland, Brabant, Zuid-Holland of Ameland woont, in heel Nederland wonen mensen die het leuk vinden om op honden te passen.
Daarnaast zijn er vele professionele honden uitlaatcentra en hondenoppas centrales in Nederland.

Een weekendje weg Nederland en je wilt de hond liever thuislaten?  Schakel een hondenoppas, honden uitlaat service of hondenoppas centrale in.


Hondencamping zoeken voor weekendje binnen Nederland

Weekendje weg binnen Nederland en kamperen met de hond? Kamperen, zeker op een kleinschalige camping waar honden toegelaten worden, is ontzettend leuk om te doen. Zeker op een natuurcamping of andere camping die niet grootschalig is opgezet.

Voor een kampeerweekend weg met de hond in Nederland, zoek je een hondvriendelijke camping.
Je vindt hondvriendlijke campings in onder andere Flevoland, Groningen, Drenthe, Overijsel en Zuid-Holland. Er zijn ook hondencampings met zwemvijver, kan je hond zijn zwemdiploma nog eens behalen -:) Kijk nu op welke camping in Nederland jij je weekend weg met hond gaat boeken.


bungalowspecials hondvriendelijk banner

Huisjes in het bos met hond

Wil je een weekendje weg met je hond en ben je op zoek naar een huisje midden  in het bos?
Als je een huisje midden in het bos huurt, is het met hond extra genieten.

Wel moet je hond in de bossen aangelijnd zijn want ook jij wilt dat de wild dieren in het bos rust hebben en veilig zijn. De mooiste bossen van Nederland vind je misschien wel in Drenthe. Met name Het Drents Friese Wold is een erg aantrekkelijk natuurgebied.

Hier vind je de mooiste bossen van Drenthe.

Center Parcs banner