Een detox weekend Nederland boeken

Weekendje weg Nederland en detoxen? Wie zijn lichaam wil ontslakken en zijn lever reinigen kan dat doen middels een detox weekend.  Bij Puur en Kuur, de specialist in gezondheidsreizen, kan je een all inclusive weekend weg met detox kuur boeken in Nederland. Bijvoorbeeld detoxen op basis van een sapkuur of kruiden kuur. Zo kan je bijvoorbeeld een detox weekend Nederlad boeken met verblijf in het luxe Bilderberg hotel op de Veluwe. Eventueel met yoga lessen.


puur en kuur detox banner

Detox weekend Nederland met all inclusive prijs

Door de all inclusive prijs weet je precies waar je met de kosten aan toe bent en de prachtige omgeving van de Veluwe nodigt uit tot heerlijke wandelingen. Een detox weekendje weg is heerlijk om met je vriendinnen te doen, maar alleen kan natuurlijk ook.  Er zijn ook detox weekendjes in Nederland voor singles. Er zijn verschillende soorten detox kuren, al of niet in combinatie met een sapkuur of rawfood.

Kijk eens naar dit detox weekend op de Veluwe 

wellness tijdens vriendinnenweekend

Een detox weekend als alleenstaande in Nederland boeken

Detox weekenden in Nederland, zijn uitermate geschikt voor alleenstaanden ( singles ).
Puur en Kuur organiseert single friendly detox- en yoga reizen in Nederland, de Benelux, Europa en Azië. Hierbij is het detoxen en ontgiften niet alleen belangrijk. De contacten met andere singles werken motiverend en inspirerend. Een groot voordeel van een weekendje weg Nederland met singles.


Detoxen en Yoga

Ook voor een weekendje weg Nederland met detox en yoga is Puur en Kuur een goede keuze als je alleen wilt gaan reizen. Je krijgt meestal een hotelkamer zonder toeslag voor alleenstaanden.

Bij de detox en yoga weekenden in Nederland is een groot deel van de deelnemers meestal alleenstaand. Je bent in goed gezelschap.

puur en kuur single wellness banner

wellness behandeling

Een weekendje weg Nederland boeken en genieten van wellness

Tijdens je weekendje detox genieten van wellness.

Een detox weekendje Nederland boeken, betekent ook genieten van wellness.  In bijna alle accommodaties vind je een binnenzwembad of spa.  Daarnaast vind je in de wellness hotels waar deze detox weekenden in Nederland gehouden worden bijna altijd ook een sauna en soms Turks stoombad.

Je kunt een weekendje Nederland ook combineren met beauty en voor een schoonheidsbehandeling gaan.

Fletcher lastminute banner

Detox weekenden Nederland alleen voor vrouwen?

Detox weekenden zijn zeker niet alleen bedoeld voor vrouwen. Ook mannen hebben baat bij het detoxen, het ontslakken van het lichaam en het reinigen van de lever. Ook als stel ben je van harte welkom bij één van de detox- of wellness weekenden van Puur en Kuur.  Ook voor een luxe wellness weekend met arrangement in Nederland.


spadreams wellness vakantie banner