Als 50 plusser een weekendje Nederland boeken

Er zijn veel mogelijkheden in Nederland om er als 50, 55 of 60 plussers een weekendje tussen uit te gaan. Boek bijvoorbeeld een hotel aan de Nederlandse kust of een hotel met bubbelbad of sauna. Boek bijvoorbeeld een goedkoop weekendje Gelderland en geniet van de natuur en lange fietstochten.

Boek als 50 plusser een hotel met bubbelbad en geniet van een luxe ontbijtbuffet.
Of maak gebruik van een aanbieding van een 50 of 55 plus vakantiepark.

Weekendje weg Limburg

Of ga als 50 +er een weekendje weg in Nederland,  ga naar Limburg bijvoorbeeld. Wat dacht je van het huren van een huisje met sauna Limburg Of huur een 50 plus bungalow bij Bungalowpark de Leistert. Voor een luxe weekendje weg binnen Nederland.

Topparken weekendje weg banner


Fletcher lastminute banner

Fietsvakanties Nederland

Weekendje weg met de fiets of fietsvakantie Nederland boeken? Er zijn zeker georganiseerde fietsvakanties Nederland voor 50 plussers maar je kunt natuurlijk ook als individu een fietsvakantie Nederland boeken en van hotel naar hotel fietsen. Voor het bagagevervoer kan worden gezorgd.


Weekendjes weg Nederland voor 50 plussers

Ben je een 50, 55, 60 of 70 plusser en op zoek naar leuke weekendjes weg in Nederland?
Juist voor 50 en 60 plussers en senioren komen er steeds meer uitjes, dagjes weg en georganiseerde weekendjes weg in Nederland.
En deze uitjes en weekendjes weg binnen Nederland worden ook in maanden als november, december en januari georganiseerd.  Je kunt als 50, 60 of 70 plusser je ook inschrijven voor een kerstmarkt, met Pasen of Hemelvaart een weekendje weg gaan of met Pinksteren in het gezelschap verkeren van gezellige leeftijdsgenoten.


stedentrip samen

Kortom, het thema “weekendje weg in Nederland” is ook voor 50, 55, 60 en 70 plussers heel actueel. Binnen Nederland er een weekend op uit gaan, is voor iedere leeftijdsgroep mogelijk.

TUI Wandelvakantie Nederland banner

Weekendje weg binnen Nederland

Busreizen, cruises, auto vakanties en stedentrips weekendjes weg.

Veel mogelijkheden als 50 plusser een weekendje weg Nederland te gaan

Wie als 50 plusser een weekendje weg wil gaan, binnen of buiten Nederland, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden op deze pagina kijken. Van een 3, 4 of 5 daagse stedentrip binnen Nederland tot all inclusive busreizen, cruises en hotel arrangementen binnen Nederland.


Ook voor een last minute weekendje weg in Nederland.

nieuwe vrienden single groepsreis

All Inclusive weekendje weg Nederland

ijk nu welke aanbiedingen er zijn voor een All inclusive weekendje weg in Limburg, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland of elders in Nederland.  Met speciale aanbiedingen en arrangementen voor 50, 55, 60 en 70 plussers.

eigenwijze reizen fietsvakanties banner

Meer mogelijkheden om met singles een weekend weg te gaan

Er zijn veel mogelijkheden om een groepsvakantie of weekend te boeken met singles.
Maar je kunt er natuurlijk ook alleen op uit te gaan of met de hond bijvoorbeeld.

Boek voor een weekend met de hond eenhotel met hond  of ga van wellness genieten in een hotelkamer met bubbelbad.

Er zijn veel mogelijkheden je te vermaken.

TUI single groepsreizen

Je kunt er voor kiezen een single weekendje weg te gaan binnen Nederland maar er worden ook single weekenden en vakanties georganiseerd buiten Nederland.

zonvakantie oudere singles

Weekendje weg Nederland met 50 plus singles

Je hoeft natuurlijk niet per se een weekendje weg Nederland e boeken. Een weekendje weg met andere singles naar de Ardennen is bijvoorbeeld ook erg leuk. Maar wat dacht je van een zeilweekend op het IJsselmeer of een vogelreis in Costa Rica? En wat dacht je van een vakantie Nederlandse Antillen? Ideaal als je er bijvoorbeeld in januari of februari een weekje tussen uit wilt en van de zon wilt genieten.
Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn om er met andere alleenstaande op uit te gaan?


Hier vind je alle single vakantie mogelijkheden.

Center Parcs banner