Boek hier een weekendje weg 2 personen Nederland

Wie er met twee personen een weekendje tussen uit wil gaan en in Nederland wil blijven, vindt hier de fijnste aanbiedingen. Van een hotel twee personen aan de Nederlandse kust of Veluwe tot een huisje 2 personen op een vakantiepark met zwembad. Ook voor een hotel arrangement voor twee of een verblijf in een twee persoons huisje met sauna of bubbelbad. Ook voor een weekendje weg in een Spa met wellness arrangement.

bungalowspecials weekendje weg banner

Weekendje weg twee personen Nederland en aanbiedingen op bungalowpark

De goedkoopste manier om een weekendje Nederland te boeken, is meestal een huisje op een bungalowpark. In Nederland vind je honderden bungalowparken die wekelijks aanbiedingen hebben voor een weekendje weg of midweek.


Je kunt een huisje voor 2 personen op een kleinschalig bungalowpark Nederland boeken of gaan voor een aanbieding van een vakantiepark keten zoals Roompot, Landal GreenParks, CenterParcs, RCN Vakantieparken of Top Parken.  Door de aanbiedingen van deze parken te vergelijken en te boeken bij een voordelig vakantiehuisje, kan je al voor mindere dan 200 euro een weekendje weg in Nederland met zijn twee. Je moet dan zelf voor eten en drinken zorgen.  De meeste parken in Nederland hebben echter een restaurant en snackbar waar je goedkoop kunt eten of afhalen.


wellness behandeling

Hotel arrangement voor 2 personen in Nederland boeken

Weekendje weg met zijn twee en overnachten in een hotel in Nederland?

Als je een zorgeloos weekendje Nederland wilt boeken, kijk dan eens naar de aanbiedingen met betrekking tot een hotel arrangement. Een hotelarrangement betekent meestal in de praktijk dat je een hotelkamer boekt inclusief ontbijt en diner. Soms zit het gebruik van een huurfiets of E Bike ook in de pakket aanbieding van het hotel. Een  romantisch hotel boeken?  Boek dan een hotel aan zee.

Met name de Fletcher Hotel groep heeft regelmatig aanbiedingen voor weekendjes Nederland met zijn twee.


Romantisch weekendje weg Nederland twee personen

Voor wie een romantisch weekendje met zijn 2 in Nederland wil boeken.

Wie op zoek is naar extra romantiek in de relatie, doet er goed aan af en toe samen een weekendje Nederland te boeken. Hierbij kun je denken aan een romantisch huisje aan zee of een verblijf in een huisje met open haard en bubbelbad in Drenthe, Gelderland of Overijssel.
Een verblijf in een hotel in Bergen Aan Zee, Schoorl, Ameland of Schiermonnikoog heeft ook een hoog romantiek gehalte. Lekker uit eten, een glaasje wijn en wat hapjes verhogen de sfeer.
Je vindt op deze site veel uitjes voor 2 met de nodige romantiek.  Kijk maar eens naar de romantische aanbiedingen in Nederland van Voordeel Uitjes.


romantisch uitje

Last minute weekendje weg Nederland?

Een weekendje weg voor 2 personen in Nederland, kan je meestal ook last minute boeken.

Of je nu een hotel met bubbelbad aan zee wilt boeken of een huisje met sauna op een vakantiepark met zwembad en Turks Stoombad, de last minute mogelijkheden voor twee personen zijn legio.
Tip, zorgeloos een verwenweekend Nederland met zijn twee boeken?  Boek een hotelarrangement op All Inclusive basis.   Meestal zitten de alcoholische drankjes zoals rode of witte wijn in ook in het arrangement!


Op zoek naar aanbieding Nederland met hond?

Een weekendje Nederland twee personen met hond?

In een aantal honden hotels in Nederland zijn honden welkom.  Deze hotels liggen vaak aan de kust of midden in de bossen. Het zijn ideale verblijven voor een weekendje weg met de hond. In de omgeving van deze hotels vind je doorgaand vele wandelroutes en losloopgebieden voor honden.
Ook kan je een huisje in de bossen voor 2 personen huren of een twee persoons huisje aan zee. In veel 2 persoons vakantiehuisjes in Nederland zijn huisdieren toegestaan.
Tip: Een weekendje Utrechtse Heuvelrug biedt veel mogelijkheden voor een weekendje met hond.


singles fietsvakantie

Fietsen mee tijdens weekendje weg Nederland?

Fietsendrager mee?

Nederland is het land binnen Europa waar veel voorzieningen zijn gemaakt voor fietsers. Op steeds meer locaties vind je laadpalen voor fietsers en op veel locaties kan je elektrische fietsen of E-Bikes huren. Als je een auto weekendje Nederland wilt boeken met zijn 2 en van fietsen houdt, is het ook een idee om de fietsen op de fietsendrager mee te nemen.
Steeds meer mensen doen dat. Je komt aan bij je hotel of vakantiehuisje en hebt je eigen fietsen altijd bij je.  Een fietsendrager en eigen fietsen. Het biedt extra mogelijkheden voor een fietsweekend Nederland met zijn twee.


eigenwijze reizen fietsvakanties banner