Een weekendje weg naar Kamperland, Zeeland.


Wie een weekendje weg binnen Nederland wil boeken en van water, zee en een mooie omgeving houdt, moet zeker eens een weekendje Kamperland boeken. Kamperland ligt vlak aan het Veerse Meer en niet ver van Neeltje Jans en er is in Kamperland van alles te doen. Leer alles over de waterwerken van Zeeland en de watersnoodramp van 1953, ga watersporten of luieren aan het Veerse Meer of fiets vanuit Kamperland langs de Oosterschelde.

Kamperland is aantrekkelijk.

Kamperland is ongetwijfeld één van de meest aantrekkelijke kustplaatsen van Noord-Beveland en heel Zeeland en er is voor jong en oud van alles te doen. Een ideale plek om een huisje met bubbelbad te huren voor een weekendje weg.

Lees hier meer over Kamperland en De Banjaard, het schoonste strand van Nederland. Ook, waar je een vakantiehuis Kamperland kunt huren.
Je boekt al een weekendje Kamperland met verblijf in een hotel of vakantiehuisje voor minder dan 100,00 euro per persoon. Ook als je in een wellness hotel in Kamperland wilt verblijven.

Weekendje weg Kamperland en hotel huren

Wie een weekendje aan zee in Kamperland wil boeken, kan zich verheugen op een verblijf in een welness hotel, vlak aan de kust en de mooie stranden van Kamperland.

Hotel De Kamperduinen Kamperland heeft alles in huis om je een fantastisch weekend aan zee aan te bieden. Op een gunstige locatie nabij strand, duinen, de Oosterschelde en Neeltje Jans.
Je boekt al een weekend inclusief overnachting in Hotel De Kamperduinen voor minder dan 150 euro per persoon. Een weekendje Kamperland met verblijf in een klasse hotel nabij zee is dus zéér betaalbaar.

Vakantiehuis Kamperland vriendenweekend

Kamperland is een ideale plek voor een vriendenweekend.

De aanwezigheid van strand, zee en een vakantiepark met subtropisch zwembad en Turks stoombad maken Kamperland een unieke locatie voor een weekendje met je vrienden.
Als je een vakantiehuis voor een vriendengroep in Kamperland wilt huren, kun je kijken naar de mogelijkheden aan het Veerse Meer. Daar vind je ook een surfschool waar je met je vrienden kunt surfen. Je vindt er ook vakantieparken met sloepverhuur.

Weekendje weg met de hond Kamperland

Weekendje met de hond in Zeeland boeken?

Kamperland is een uitermate geschikte bestemming voor een weekendje weg aan zee in Zeeland.
Uw hond mag op de stranden rond Kamperland vrij loslopen en je vindt meerdere losloopgebieden voor honden. Ook op het bekende Banjaardstrand mogen honden bijna het hele jaar vrij loslopen.
Wil je weten welke plekken in Zeeland nog meer geschikt zijn voor een vakantie met hond en op welke vakantieparken in Noord-Beveland en elders in Zeeland honden zijn toegestaan?

Lees hier meer over een weekend of vakantie met honden in Zeeland.

Bungalow huren op vakantiepark voor weekendje Kamperland

Een goedkoop weekendje weg Kamperland? Huur een huisje op één van de vele bungalowparken.

In Kamperland vind je vele aantrekkelijke bungalowparken, ook aan de kust. Je boekt al een huisje of vakantiebungalow voor een weekendje weg Zeeland in mei of juni  vanaf 150,00 euro en in de maanden juni, juli en augustus vanaf ongeveer 200,00 euro. Hier komen dan nog wel verplichte kosten bij.
Je kunt ook een voordelig een weekendje met de kinderen in Kamperland boeken. Het enige vakantiepark van Noord-Beveland met subtropisch zwembad, sauna’s en Turks Stoombad bevindt zich ook in Kamperland.
Ideaal voor een weekendje weg Kamperland in de herfstvakantie of meivakantie.

Neeltje Jans bezoeken nabij Kamperland

Als je een weekendje Kamperland bezoekt, moet je zeker ook Neeltje Jans bezoeken.
Je leert er alles over de waterramp die Zeeland in 1953 trof, de strijd tegen het water en de waterwerken die nu Zeeland, de Zuid-Hollandse Eilanden en de rest van Nederland tegen het water beschermen.
Deltapark Neeltje Jans is leuk en leerzaam en zeker geschikt om iets leuks te doen met een weekendje Zeeland met kinderen. Als je een vakantiehuisje of hotel in Kamperland hebt gehuurd, ben je binnen 5 autominuten bij Neeltje Jans waar je ook een grote parkeerplaats vindt.

Genieten aan het Veerse Meer

Een weekendje Kamperland, Veerse Meer boeken?

Het Veerse Meer ligt vlak bij Kamperland en biedt met name watersporters gratis mogelijkheden om van watersport te genieten. In de zomer tref je aan het Veerse Meer veel dagjesmensen aan maar je kunt ook voor een weekend een vakantiehuis aan het Veerse Meer huren of watervilla boeken.
Het Veerse Meer is absoluut uniek. Je vindt er ook een aantal zeewier soorten, krabben, vissen en een prachtige kust met groene weides. Ideaal voor een weekendje weg Kamperland.
Op een aantal plaatsen langs het Veerse Meer kan je tot 21.00 uur ’s avonds vrij met je camper of caravan staan. Je vindt in de zomerperiode ook toiletten langs het Veerse Meer.

De Banjaard, Kamperland, schoonste strand van Nederland

Als je een strandvakantie in Zeeland wilt boeken, is Kamperland ook een ideale bestemming.
De Banjaard, het schoonste en mooiste strand van Zeeland en misschien wel van Nederland, ligt aan de rand van Kamperland en is ook door de nabijheid van hotels, restaurants, luxe strandtenten en vakantieparken, perfect voor een strandvakantie.

Ook een weekendje Kamperland is het aan het strand van De Banjaard genieten.
Lees hier meer over het Banjaardstrand.