Een weekendje weg Drenthe boeken

Wie een weekendje weg binnen Drenthe wil boeken, heeft diverse mogelijkheden om er goedkoop te kunnen overnachten. Je kunt een huisje in de natuur van Drenthe huren of een stacaravan of chalet op een vakantiepark Drenthe.

Natuurhuisje banner

Zo kun je bijvoorbeeld een goedkoop vakantiehuisje in Drenthe huren, gaan voor een bungalow op een vakantiepark Drenthe zoals het Hunzepark, Landgoed t Grote Zand of Landgoed Wildryck, of een Natuurhuisje in Drenthe huren. In het laatste geval, natuurhuisjes in Drenthe, betaal je misschien niet de allerlaagste prijs. Je bent bij natuurhuisjes in Drenthe, wel het meest verbonden met de natuur. Je verblijft er middenin. Een groen vakantiehuisje Drenthe huren, betekent echt relaxen en alle spanningen van de hedendaagse maatschappij even helemaal vergeten. Je kunt ook een natuur vakantiehuisje Drenthe bij Landal vakantieparken huren.


moeder met dochter in het bos

Weekendje Drenthe en in Landal bungalowpark verblijven

Landal GreenParks heeft 6 mooie bungalowparken in Drenthe. Deze liggen, net als onze natuur vakantiehuisjes, midden in het groen en zijn daarom rustgevend. De bekendste Landal bungalowparken in Drenthe zijn Hof van Saksen, Orveltermarke, Aelderholt, Het land van Bartje, De Bloemert en Hunerwolt State. Al deze bungalowparken liggen in een groene omgeving en zijn geschikt om in het kader van een weekendje weg Drenthe te boeken.


fietsvakantie in de natuur

Als je een goedkoop weekendje Drenthe wilt boeken met kinderen, raden wij Het Land van Bartje aan. Op dit kindvriendelijke bungalowpark nabij boswachterij Odoorn-Exloo vind je goedkope stacaravans en luxe bungalows. Er is een overdekt zwembad met glijbaan en peuterbad. Kinderen kunnen er pony rijden. Voor een goedkoop weekendje weg Drenthe in een leuk en betaalbaar vakantiepark.


gezin in roeiboot in de natuur

Last minute weekendje weg Drenthe

Een goedkoop weekendje Drenthe? Boek dan een last minute vakantiehuisje in Drenthe. Ook voor een last minute weekendje met de hond.
Last minute huisjes in Drenthe zijn tot 40 % goedkoper. Het is ook mogelijk een vakantiehuis met omheinde tuin in Drenthe op basis van last minute te huren.