Tips en ideeën voor een weekend weg met een groep in Zeeland

Voor wie met een grote groep een weekendje Zeeland wil boeken.
Familieweekend of vriendenweekend Zeeland en op zoek naar inspiratie, tips en ideeën?
op deze pagina hebben we wat leuke uitjes in Zeeland op een rij gezet. Leuk om met familie of vrienden te doen. Als je een groot vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust zoekt, hebben we suggesties voor je.

Ook als je een 10, 12 of 14 persoons vakantiehuis aan het Veerse Meer of Oosterschelde zoekt.

Neeltje Jans, informatie over de Oosterscheldekering

Neeltje Jans, Deltapark en onderdeel van de Oosterscheldekering.

Wie een weekendje Zeeland boekt en interesse heeft in de strijd tegen het water, moet zeker eens Neeltje Jans, onderdeel van de Oosterscheldekering en Deltapark. In Neeltje Jans vind je alles over de Oosterscheldekering, de watersnoodramp en de strijd tegen het water.
Voor educatie en plezier want een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans is gewoon leuk. Als je met een grote groep Neeltje Jans wilt bezoeken, gelden er mogelijk goedkopere groepstarieven. Leer alles over walvissen, bruinvissen en andere waterreuzen en lees waarom de Oosterschelde en de Noordzee zo bijzonder zijn als het om ecologie en natuur gaat.

Vind hier meer informatie over Neeltje Jans.

Groot vakantiehuis voor weekend Zeeland huren

Waar kan je een groot vakantiehuis voor weekendje Zeeland huren?
Als je met een groep van 10, 12 of 14 personen een weekend Zeeland wilt boeken, heb je overnachtingsplaatsen nodig.  Het meest ideaal is het boeken van een groot vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust.

Huur bijvoorbeeld een 10 persoons vakantiehuis aan de Zeeuwse Kust in de omgeving van Zierikzee en ga op zeehonden safari. Je kunt met 10 personen ook een eigen boot met schipper afhuren en in de vroege ochtend of late avond naar zeehonden zoeken.

Of huur een vakantiehuis voor 14 personen in Zeeland in de omgeving van Goes of Middelburg en boek een citytrip. De oude steden Zierikzee, Goes en Middelburg zijn in één weekend te bezoeken en in combinatie met een bos- of strandwandeling, kan je een heerlijk weekend Zeeland hebben.

Ook groepen groter dan 20 personen kunnen voor een weekendje weg een groepsverblijf huren. In Zeeland vind je groepsverblijven voor groepen tot 40 personen.

Zeehonden bekijken op de Oosterschelde

Tijdens je weekend Zeeland op zeehonden safari op de Oosterschelde?

Altijd al zeehonden van dichtbij willen zien?? Ga dan op zeehonden safari. Het is mogelijk om op de boot in Zierikzee te stappen en gedurende een tocht van 2 a 2,5 uur op zoek te gaan naar zeehonden.  Je vaart mee met anderen maar kunt met een groep van bijvoorbeeld 10, 12 of 14 personen ook een eigen zeehonden safari organiseren. Ideaal als je tijdens je weekendje Zeeland eens iets bijzonders wilt doen en de Oosterschelde en de daar levende zeehonden beter wilt leren kennen. Voor groepen gelden gunstige tarieven en voorwaarden.

Alles over de zeehonden safari op de Oosterschelde

Bezoek de intratuin in Zeeuwse Halsteren

Weekend Zeeland en een uniek tuincentrum bezoeken? Bezoek het grootste tuincentrum van Zeeland.

Als je met je vrienden of familie een weekendje Zeeland hebt geboekt en je wilt één van de mooiste tuin- en wooncentra van Nederland bezoeken, moet je maar eens kijken wat Intratuin Halsteren je allemaal te bieden heeft. Dit is één van de grootste tuincentra van Nederland en met restaurant, wellness afdeling en grote woonafdeling een lust voor het oog. Of je nu je tuin wilt inrichten, inspiratie wilt opdoen voor het inrichten van je huis of tuin of een bubbelbad wilt kopen voor de tuin. Bij Intratuin in Halsteren vind je heel veel inspiratie en ideeën.  Veel Vlamingen bezoeken dit grote tuincentrum en wooncentrum in Zeeland voor de kerstinkopen. Intratuin Halsteren heeft een enorm assortiment kerstbomen en kerstartikelen en de kerstmarkt trekt dagelijks duizenden mensen uit Nederland, België en Duitsland.
Als je een weekendje Zeeland hebt geboekt, is dit zeker een aanrader.

Wandelen in de bossen van boswachterij Westerschouwen

Wandelen in de bossen tijdens je weekendje Zeeland?

Met je vrienden of familie een lange boswandeling maken? Boswachterij Westenschouwen nabij Burgh-Haamstede en Renesse is een boswachterij die zijn gelijke in Zeeland niet kent. Prachtige bossen, heuvels en een uniek duinlandschap maken dit bos een sprookjesbos. Er leven vele herten in dit bos. Je vindt in boswachterij Westenschouwen ook een klimbos ( ideaal voor een familieweekend ) en een moutainbike parcours. Zo biedt deze unieke boswachterij op Schouwen-Duivenland meer dan alleen wandelplezier.  Zeker ook een leuke bestemming voor een weekendje Zeeland met een groep.

Lees hier wat de VVV over Westenschouwen schrijft

Shoppen in Goes of Middelburg

Wie van winkelen in historische steden in Zeeland houdt.

Een weekendje Zeeland en shoppen in oude, historische steden met moderne winkels?  Een weekendje Zierikzee, Goes en Middelburg combineert gezelligheid, historie en shoppen!

Zeker als je in het kader van een vriendinnenweekend voor Zeeland kiest, is de combinatie Zierikzee, Goes en Middelburg ideaal. Tussen Goes en Middelburg heb je een goede treinverbinding terwijl je met de auto binnen 35 minuten vanuit Goes in Zierikzee bent.
Zeker een tip voor een weekendje Zeeland met de vriendinnen of vrienden.

Wandelen langs het Veerse Meer

Het Veerse Meer, ideaal voor een weekend Zeeland.

Het Veerse Meer nabij Kamperland en Kortgene staat vooral bekend vanwege de vele mogelijkheden tot watersport. Maar je kunt ook heerlijk wandelen langs het Veerse Meer.
Bezoek de Goudsplaat eens en zie hoe gevarieerd het landschap is

Tip:  In het Veerse Meer vind je diverse zeewier soorten. Deze zijn eetbaar. Als je langs de kust van het Veerse Meer wandelt kom je zeker wat aangespoeld zeewier tegen.