Weekendje weg Nederland met stedentrip

Stedentrips Nederland zijn bij jong en oud populair. Je vind op deze pagina een overzicht van compleet verzorgde stedentrips Nederland. Je kunt zo een stedentrip Nederland boeken inclusief vervoer en overnachting. Maar een stedentrip Nederland boeken met eigen vervoer is ook mogelijk. Daarnaast vind je ook veel “met de trein stedentrips Nederland”.

Stedentrip Nederland in kader van single reis

Bij diverse single reizen Nederland is een stedentrip een onderdeel. Met name steden als Amsterdam en Maastricht zijn bij single stedentrips in trek. Wil je meer weten over single reizen Nederland? Kijk dan eens bij het single reis aanbod van Natuurlijk Reizen, TUI of Crusj.

hotelspecials stedentrip nederland banner

Topparken weekendje weg banner

Stedentrips Nederland met overnachting

Een stedentrip met overnachting is perfect voor een weekendje weg in Nederland.
Populaire steden voor een 2 of 3 daagse stedentrip zijn Amsterdam, Den Haag ( in combinatie met Scheveningen, Noordwijk aan zee of Katwijk ), Rotterdam, Gouda, Delft, Leiden, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Maastricht.


stedentrips voordeeluitjes banner

Maar ook Hanzesteden zoals Deventer, Doesburg, Zutphen, Elburg en Kampen zijn favoriet voor een stedentrip Nederland. Vaak worden er bij een stedentrip voor een weekend meerdere steden bezocht alsmede musea, bezienswaardigheden, natuurgebieden en toeristen markten. Geheel verzorgde stedentrip, inclusief busreis en overnachting, zijn zéér gewild bij 50, 55 en 60 plussers.


Combineer je stedentrip Nederland

Je kunt met een stedentrip Nederland makkelijk een weekend vullen, ook in de wintermaand december waar je een stedentrip kunt combineren met een kerstmarkt in bijvoorbeeld Maastricht.


Daarnaast is het goed mogelijk een stedentrip in Zuid Nederland of Oost Nederland te combineren met een bezoek aan Duitsland. Boek nu je weekend stedentrip inclusief arrangement en met overnachting in een goed en sfeervol hotel.  Ook voor een stedentrip Nederland met arrangement en overnachting voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen.


stedentrip samen

Weekendje weg stedentrip Nederland combineren met stedentrip België

Je kunt een stedentrip Zeeland goed combineren met een weekendje België. Boek bijvoorbeeld een 2 persoons huisje in Zeeland.


Steden zoals Goes, Middelburg en Zierikzee zijn de mooiste steden van Zeeland maar voor de meeste mensen niet geschikt voor een heel weekendje weg in Nederland.
Je kunt een weekend weg in Nederland echter heel goed combineren met een weekendje en stedentrip België.

Combineer een stedentrip Nederland met België

Mooie steden in België die vanuit Nederland ( Zeeland en Zuid-Nederland ) goed bereikbaar zijn, ook vanuit Maastricht,  zijn Gent, Mechelen, Brugge, Leuven, Antwerpen en Brussel.
Zo kun je een weekendje weg Nederland goed combineren met een bezoek aan één of meerdere steden in België. Ook leuk voor een weekendje weg met de kinderen.


Stedentrips Nederland aanbiedingen

Er zijn altijd aanbiedingen met betrekking tot stedentrips Nederland.

Als je een goedkoop weekendje weg in Nederland wilt boeken, kijk dan eens naar een stedentrip Nederland aanbiedingen.
Ook voor een all inclusive stedentrip Nederland. Ook aanbiedingen inclusief vervoer ( luxe touringcar), hotel en ontbijt, lunch en diner.


Fletcher lastminute banner

Met veel stedentrip aanbiedingen voor twee.
Een stedentrip is een ideale manier om zorgeloos te kunnen genieten van een gezellig weekendje Nederland, meestal met gelijkgestemden en mensen die ook van gezelligheid en belevenis houden.
Een weekendje weg hoeft niet veel te kosten, voor minder dan 100 euro per persoon kan je al een compleet verzorgde stedentrip in Nederland boeken.

Stedentrips in Nederland voor 50 en 60 plussers

Een weekendje weg Nederland met 50 en 60 plussers, boek een 50 plus stedentrip.

Compleet verzorgde stedentrips binnen Nederland inclusief vervoer ( met bus ) overnachting in hotels en ontbijt, zijn zéér populair bij 50, 55 en 60 plussers.
Als je als alleenstaande 50 plusser of senior deelneemt aan een stedentrip met leeftijdsgenoten, heb je al snel contact met anderen en ben je tijdens zo een trip zeker niet alleen.


Er zijn ook 50 plus stedentrips in Nederland voor singles.  Als je als alleenstaande 50 of 60 plusser voor een weekendje weg een stedentrip in Nederland kiest, heb je dus de keuze uit een “gewone stedentrip met singles en niet singles” of een specifieke citytrip voor alleenstaanden.

hotelspecials stedentrip nederland banner

Last minute stedentrip Nederland boeken

Last minute weekendje weg in Nederland?? Boek een last minute stedentrip.


Last minute stedentrips Nederland

Wil je op last minute basis een weekendje weg binnen Nederland?? Boek dan een last minute stedentrip.
Last minutes, ook wat betreft vakantiehuisjes, hotels en stedentrips, zijn altijd goedkoper.

fletcher lastminutes banner

Boek bijvoorbeeld een last minute stedentrip naar Maastricht en Valkenburg, Den Haag en Scheveningen of Delft en Gouda en ontdek dat een last minute weekendje weg binnen Nederland je wel financieel voordeel oplevert maar zeker niet minder gezelligheid. Met een beetje geluk kunt je vandaag je last minute stedentrip boeken en morgen vertrekken.


Center Parcs banner