Weekendje weg Nederland voor singles

Alleenstaand en zin in een weekendje weg met singles binnen Nederland? Wij hebben de leukste single weekend uitjes binnen Nederland voor je op een rij gezet. Inclusief activiteiten en overnachtingen. Voor alleenstaanden van alle leeftijden. Voor een leuke weekendje Nederland met gelijkgestemden! Een single weekend Nederland met gelijkgestemden. Soms ook als last minute single weekend Nederland te boeken.

Estivant single weekend nederland banner

wandelvakantie voor singles


Mogelijkheden last minute single weekend Nederland

Zin in een weekendje weg met singles op korte termijn? De onderstaande single weekendjes weg Nederland zijn nog op last minute basis beschikbaar. En hier vind je alle last minute single vakantie mogelijkheden, ook voor een last minute single vakantie buiten Nederland.


Mogelijkheden om single weekendje Nederland te boeken

TUI single groepsreizen

Ook voor een single wandel weekend Nederland.

Welke single weekend Nederland vind jij leuk?

Of je nu van een leuke stedentrip houdt, graan wandelen of zeilen je hobby is, er is veel mogelijk. Van een single weekend stedentrip in Maastricht tot een wandelweekend op de Veluwe. Van een zeilweekend in Friesland of op het IJsselmeer tot een yoga single weekend in Zeeland. Van een culinair weekend met wijnproeverij in de Achterhoek tot een single fiets groepsreis.


crusj single weekend banner

Veel mogelijkheden singles om binnen Nederland weekendje weg te gaan.

Hier vind je alle single reizen en weekenden.
Wie alleenstaand is en er graag in het weekend op uit gaat, kan kiezen uit vele mogelijkheden single weekenden Nederland. Van een single groepsweekend Nederland tot een individueel weekendje weg Nederland.

nieuwe vrienden single groepsreis

Single weekendjes Nederland voor vrijgezellen van 30 tot 70 jaar

Er zijn heel veel mogelijkheden, ook voor een georganiseerd weekendje Nederland singles in de leeftijdsgroep 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar, 50 tot 65 jaar en 70 jaar en ouder.

TUI single groepsreizen

En.. natuurlijk kan je er ook alleen op uit gaan als single. Reis bijvoorbeeld eens met de trein en geniet van een NS wandelroute, weekendje op de Veluwe of kampeerweekend op een natuur camping.
Ook een stedentrip Nederland of festival is leuk om in je eentje te doen.  Kortom, genieten van een weekendje Nederland kan op veel manieren.

TUI single groepsreizen jongeren

stedentrip single reizen

Wandelweekend Nederland voor singles

Via Tui Single Reizen kan je een single wandelweekend Nederland boeken.
Tui heeft sinds het stoppen van Kras Reizen een uniek programma single reizen en single weekenden opgezet waarbij wandelen veelal centraal staat.


Boek bijvoorbeeld een single wandelweekend op de Veluwe of Weerribben, Overijssel.  Ontmoet singles van je eigen leeftijdsgroep en beleef een ontspannen en geheel verzorgd weekend.
Een weekendje weg in Nederland boeken voor singles, doe je bij Tui als je er een paar dagen tussen uit wilt gaan en het leuk vindt om binnen een groep te wandelen.
Meestal boek je zo een single weekend inclusief 1 persoons kamer en altijd volledig verzorgd. Gezellig!

TUI Wandelweekend Singles banner

Wellness of yoga single weekenden puur en kuur

Een wellness of yoga weekend in Nederland via Puur en Kuur boeken. Puur en Kuur is specialist in yoga-, wellness- en gezondheidsreizen. Hierbij hebben ze een speciaal programma single weekenden samengesteld. Voor singles van alle leeftijden.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Vind jij het leuk om in Nederland een single yoga weekend of detox weekend te boeken en in het gezelschap te verkeren van andere vrijgezellen?? Kijk dan eens naar het single friendly aanbod van Puur en Kuur. Als je een weekendje weg binnen Nederland wilt boeken en kiest voor een actief single weekend.

puur en kuur single wellness banner


Culinaire single weekend Nederland

Via de reisorganisatie Natuurlijk Reizen kan een culinair single weekend boeken. Met een programma in de Achterhoek ( Gelderland ) en Texel heb je een keuze uit 2 leuke uitjes. Centraal staat koken en wijn proeven.

villavibes groepsreizen culinair

Natuurlijk Reizen heeft ook een aanbod wandel- en fiets reizen.

Individuele reizen, single reizen en groepsreizen.
Je kunt op diverse manieren je single weekend Nederland invulling laten geven.

natuurlijkreizen single vakantie banner


Zeilweekend Nederland via Amorgos boeken

Zou je willen zeilen? Amorgos organiseert, ook in Nederland, zeilcursussen. Uit de praktijk blijkt dat ongeveer 70 % van de deelnemers aan de zeil weekenden alleenstaanden zijn. Zeilen is een ontzettend leuke hobby/sport en op en aan het water beleef je het ultieme vrijheidsgevoel.

Met andere sportieve mensen leren zeilen is gezellig en leerzaam. Er ontstaan spontaan leuke contacten en vaak nieuwe vriendschappen.  Kijk nu of zo een zeilweekend Nederland wat voor jou is en of er nog plaats is voor deelname bij Amorgos.  Deze leuke reisorganisatie organiseert ook zeilvakanties in onder andere Kroatië en Griekenland. Voor actieve singles die van zeilen en mensen houden.

Estivant single weekend nederland banner


groepsreis voor singles

Single fietsvakantie Eigenwijze Reizen

Zin in een 8 daagse fietsvakantie? Als je een weekendje weg niet lang genoeg vindt, zijn er voldoende alternatieven om er met andere alleenstaanden op uit te gaan.
Zo kan je via de reisorganisatie Eigenwijze Reizen een 8 daagse single fietsvakantie binnen Nederland boeken. Lekker er op uit gaan met andere sportieve singles.  Je fietst van Delft naar Noordwijk Aan Zee. Dit is de zogenaamde kustroute. Je overnacht in aangename hotels en voor je natje en droogje wordt gezorgd.
Voor singles die van fietsen in Nederland houden en het leuk vinden om met andere vrijgezellen kennis te maken.  Met Eigenwijze Reizen ben je verzekerd van een ontspannen vakantie, niets moet, alles mag.

eigenwijze reizen fietsvakanties banner

singles fietsvakantie

Weekendje weg voor singles Nederland samenvatting

Als je single bent en behoefte hebt om met andere singles erop uit te gaan, dan is deelname aan een single weekend Nederland een goed idee. Je hebt verschillende mogelijkheden. Kies voor een wandel- of fietsweekend Nederland, een zeilweekend of ga voor een culinair- en wijn weekend.

Dan kan je ook nog kiezen voor een single yoga weekend of een weekendje weg waarbij wellness en detoxen centraal staan. Een single weekend Nederland kan dus op vele manieren ingevuld worden, met een groep en als individu.


single weekend villavibes

Geen behoefte aan een uitje met een groep?

Wil je er graag binnen Nederland een weekendje tussen uit maar heb je geen behoefte aan reizen en activiteiten met een groep?  Kijk dan hier naar de mogelijkheden voor een goedkoop weekendje weg Nederland. Van een goedkoop vakantiehuisje aan zee of inde bossen tot een verblijf in een luxe wellness hotel.

Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Voordeel Uitjes, zij hebben het hele jaar door aanbiedingen. Ook voor een goedkoop weekendje weg op Ameland, Schiermonnikoog of Terschelling.

crusj single weekend banner

Center Parcs banner