Weekendje weg Zeeuws-Vlaanderen

Informatie over een weekendje weg Zeeuws-Vlaanderen

Wie aan een weekendje weg Zeeuws-Vlaanderen denkt, denkt wellicht aan een weekendje aan de kust van België. Niets is minder waar. Zeeuws-Vlaanderen ligt niet in België maar in Zeeland. Het is een prachtige plek voor een weekendje Nederland aan de kust. Aantrekkelijk vanwege de ligging voor Belgen maar zeker ook voor Nederlanders. Lees hier alles voor je weekendje weg of vakantie Zeeuws-Vlaanderen.

Weekendje weg met hond in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen biedt iedereen de ruimte. En dat is natuurlijk goed nieuws als je een hond hebt en op zoek bent naar een leuke locatie voor een weekendje met hond Nederland aan zee. Plaatsen zoals Cadzand-Bad, Nieuwvliet-Bad en Breskens zijn ideaal voor een weekendje weg met hond Zeeuws-Vlaanderen. Temeer ook omdat je daar last minute bungalowparken Zeeland met hond vindt.


Aardenburg, de oudste plaats van Zeeland

8000 jaar geleden woonden er al mensen. In Aardenburg, Zeeuws-Vlaanderen, de oudste stad van Zeeland. En dat de Romeinen lange tijd in Aardenburg zijn geweest, blijkt uit vele archeologische opgravingen die nu tentoongesteld zijn in het archeologisch museum van Aardenburg. Als je steden houdt zoals Veere en Zierikzee moet je Aardenburg zeker ook bezocht hebben. Ideaal om te doen tijdens je weekendje weg Zeeuws-Vlaanderen.

met honden lopen op het strand

Ideaal voor vogelaars en natuurliefhebbers

Zeeuws-Vlaanderen, aantrekkelijk voor dagjesmensen, vakantiegangers die van strand en zee houden en vooral ook van de rust. Maar ook leuk voor natuurliefhebbers en vogelaars. De kust van Zeeuws-Vlaanderen is dé plek om vogels te spotten en die ene bijzonder vogel te mogen aanschouwen. En, met wat geluk kan je er ook een strandhuisje huren.