Weekendje weg vakantiepark Bonte Vlucht

Een leuk weekendje weg op vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn.

Wie van bossen, Nederland en natuur houdt,  kent vast wel de Utrechtse Heuvelrug. Rond plaatsen zoals Maarn, Doorn, Zeist, Driebergen en Maarsbergen vind je oude bossen, veel wandelpaden en fietspaden. In een prachtige omgeving rond de leuke plaats Doorn vind je vakantiepark Bonte Vlucht.   Dit gezinsvriendelijke park met zwembad, chalets en appartementen, bevindt zich midden in de prachtige bossen van Utrechts Landschap en de Kaapse Bossen en niet ver van grote plaatsen zoals Amersfoort en Utrecht.  Een ideaal vakantiepark voor een weekendje weg Nederland.  Maar,  vakantiepark Bonte Vlucht is niet alleen ideaal voor een vakantie met kinderen, het is ook de perfecte locatie voor een weekendje weg als 50, 55 of 60 plusser.

Andere goedkope vakantieparken Doorn, Maarn.

Er zijn meer goedkope vakantieparken en bungalowparken op de Utrechtse Heuvelrug.

RCN Vakantiepark Het Grote Bos in Doorn is zeker een aanrader. Ook voor een weekendje met hond op de Utrechtse Heuvelrug. Het Grote Bos in Doorn is ook ideaal voor een last minute weekendje met kinderen.

Goedkoop weekendje weg op vakantiepark Bonte Vlucht.

Op vakantiepark Bonte Vlucht vind je altijd wel aanbiedingen en last minutes. Of je nu een goedkoop weekendje weg Nederland wilt boeken als 60 plussers of als eenoudergezin een goedkope  een ouder vakantie  wilt boeken. Veel alleenstaande ouders in Nederland boeken hun weekendjes weg op een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Vakantiepark Bonte Vlucht heeft een recreatieteam voor kinderen en op vrijdagavond is er “live muziek”. Je boekt al een 4 persoons vakantiehuisje of chalet op de Bonte Vlucht vanaf 200 euro voor een lang weekend. Je kunt ook een 2- of 4 persoons appartement huren. De appartementen bevinden zich boven het hoofdgebouw met restaurant en je kijkt uit op het zwembad.

Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht.

Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn heeft ook goedkope en ruime parkeerplaatsen. Voor een goedkoop kampeerweekend in een bosrijke omgeving. Groepen jongeren worden geaccepteerd tenzij ze voor geluidsoverlast zorgen. Honden zijn in principe niet toegestaan.

Goedkoop eten in het restaurant van vakantiepark Bonte Vlucht.

Bij een weekendje weg hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken.  Vakantiepark Bonte Vlucht heeft een snackbar en restaurant waar je goedkoop kunt eten. Ook voor een vers patatje met salade.

Faciliteiten vakantiepark Bonte Vlucht.

Vakantiepark Bonte Vlucht heeft vele faciliteiten. Naast het zwembad, restaurant en snackbar vind je er ook een tennisbaan, receptie, wasserette, toiletten en douches voor kampeerders. Een goedkoop en compleet vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug en onderdeel van de Succes Parken.  Je kunt ook fietsen huren op dit goedkope bosvakantiepark in Doorn.

Adres Vakantiepark Bonte Vlucht.

Het adres van Vakantiepark Bonte Vlucht is:  Leersumsestraat 23, 3941 MN, Doorn.