Weekendje weg Utrecht

Utrecht, wereldstad waar altijd van alles te doen is.

Een weekendje weg Nederland boeken en op zoek naar een leuke stad?? Bezoek de wereldstad Utrecht eens en ontdek dat Utrecht meer is dan de Dom, de Botanische Tuinen en de unieke binnenstad.  Utrecht is een echte studentenstad, ideaal als je als jongere een leuk weekendje in Nederland wilt boeken, een film of concert wilt boeken.  Met vele restaurantjes aan De Oude Gracht, chillen in het Wilhelminapark of één van de musea bezoeken die Utrecht rijk is.

Utrecht, met name een leuke stad voor jongeren.

Als je als jongere wilt uitgaan, is Utrecht de ideale stad. Tivoli in Utrecht is de plek om muziek te beluisteren en naar een concert te gaan. Het fijne is dat Tivoli op Hoog Catharije ( Vredenburg ) ligt en je dit internationale muziekcentrum goed met de trein en bus kunt bereiken,. Op Tivoli vind je wereldmuziek, klassieke muziek, rock, folk en alle andere muziekstijlen. Maar op Tivoli ook aandacht voor serieuze zaken en maatschappelijke kwesties. Zo is er binnenkort een programma die in het teken staat van de plantaardige revolutie.  Een veganistische levensstijl heeft vele voordelen en steeds meer studenten in Utrecht en heel Nederland onderkennen de voordelen van veganisme en leven zonder dierenleed. In Utrecht vind je, net zoals in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, steeds meer restaurants en snackbars waar die plantaardige revolutie gestalte krijgt.

De VVV Utrecht informeert.

Wil je weten wat er voor een weekendje Utrecht allemaal te doen is?? De VVV Utrecht informeert en heeft gratis folders, plattegronden en brochures beschikbaar. Zo kan jij samen met je vrienden, partner of familie snel achter de leukste uitjes in en rond Utrecht komen.

Goedkoop overnachten in Utrecht.

Wil je goedkoop overnachten in Utrecht??  Boek dan een b en b in Utrecht of een goedkoop hotel. Je kunt als jongere ook een hostel in Bunnik boeken.  Bunnik en Utrecht liggen maar een 5 kilometer van elkaar.
De Stay Okay Bunnik ligt op een fantastische plek bij Amelisweer.  Een aanrader als je een weekendje Utrecht wilt boeken.