Weekendje weg, Safaripark Beekse Bergen

Voor de leukste weekendjes weg bezoek je Safaripark Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek in Noord-Brabant. Als je een weekendje Nederland wilt boeken en je houdt wel van een beetje spanning en avontuur, is dit één van de leukste uitjes van Nederland.  Volgens Beekse Bergen zelf is het de leukste safari die je je maar kunt bedenken. Met meer dan 1400 wilde dieren waaronder giraffen, olifanten en talloze roofdieren, is dit park één groot dieren avontuur.  Je kunt verschillende safarivormen met elkaar combineren en deze zitten in je ticket inbegrepen.  Voor jonge gezinnen is er goed nieuws want kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek.  Dat is in deze dure tijd mooi meegenomen.

Overnachten op vakantiepark Beekse Bergen.

Een echt leuk weekend beleef je als je in de buurt van de wilde dieren kunt overnachten. Op vakantiepark Beekse Bergen is dat mogelijk. Je kunt er een accommodatie voor 2, 4 of 6 personen huren maar er ook fijn gaan kamperen. Kamperen is avontuurlijker en spannender. Hieronder vind je alle informatie over vakantiepark Beekse Bergen.  Vakantiepark Beekse Bergen

Last minute Beekse Bergen boeken.

Een last minute weekend Beekse Bergen is tot 30 % voordeliger dan een niet last minute. Om te weten te komen of er last minute aanbiedingen zijn, bezoek je de website van Vakantiepark Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen en Stichting Wildlife.

Zoals je weet worden er in de hele wereld dieren met uitsterven bedreigd. Talloze natuurorganisaties proberen de dieren die er nog zij te beschermen. Safaripark Beekse Bergen heeft oog voor natuurbehoud, duurzaamheid en bescherming wilde dieren. Samen met Stichting Wildlife zet ze zich in voor natuurbehoud en educatie. Bewustwording begint al in onze jongste kinderjaren, met voorlichting, adoptie programma’s en natuurbehoudprojecten zetten deze 2 natuurbescherming organisaties zich in voor het behoud van wat er nog in de wereld is. U kunt daar aan bijdragen.