Weekendje weg Nederland wandelen

Waar kun je leuk wandelen in Nederland voor een weekendje weg?

Weekendje weg Nederland en heerlijk wandelen?  Wie een weekend wil wandelen, is op zoek naar 2 dingen. Mooie wandelroutes en wandelgebieden in Nederland en een uniek plekje om te overnachten.  Wat wandelkaarten Nederland betreft, in iedere grote boekhandel kan je wel wandelkaarten kopen. Daarnaast is de ANWB gespecialiseerd in wandel- en fietskaarten en kan je in de ANWB winkels in bijna alle grote steden een wandelkaart en fietskaart kopen van een bepaald gebied. Als je lid van de ANWB bent, zelfs met korting. Hier kan je gratis wandelroutes ANWB downloaden.

Wat zijn de mooiste wandelgebieden van Nederland voor een weekend wandelen?

De mooiste wandelgebieden van Nederland liggen in Zuid-Limburg, Gelderland en Overijssel.  Uiteraard behoren tot de 10 mooiste wandelgebieden de Veluwe, de Grebbeberg en de Oostvaardersplassen. Maar ook wandelen in het Rijk van Nijmegen en rond Arnhem, Apeldoorn en Wageningen is fantastisch. En niet te vergeten de NS wandelingen zijn geweldig. Kijk maar eens bij de suggesties op onze pagina “goedkoop weekendje weg Nederland 

Wandelweekend Nederland en deelnemen aan groepswandeling.

Als je een weekendje weg wilt binnen Nederland, kan je kiezen voor een individuele wandeling en er alleen op uit gaan, maar je kunt je ook opgeven voor een georganiseerde groepswandeling.  Als je alleenstaand ben, is een single wandelweekend ideaal. Met name Kras Reizen organiseert single wandelweekend in Nederland.

Overnachten tijdens je wandelweekend Nederland.


Als je een georganiseerd single wandelweekend in Nederland hebt geboekt, is er voor een goede en gezellige slaapplaats gezorgd.   Datzelfde geldt voor groepswandelingen.  Als je er zelf op uit trekt, kan je natuurlijk overnachten in een hotel, bed and breakfast een RBB of vakantiehuisje.  Onze suggestie” Overnacht in een echt natuurhuisje, bij voorkeur midden in het bos of langs de kust. Daar kom je tot rust en extra genieten.