Weekendje weg Nederland, vakantiehuisje met bubbelbad huren

Een vakantiehuisje met bubbelbad huren voor een weekendje weg Nederland.

Wie een luxe weekendje weg wil, huurt een vakantiehuisje met bubbelbad. Een ander woord voor bubbelbad is hottub. Deze luxe wellness villa’s en vakantiehuizen zijn ideaal voor een echt verwenweekend. Bijvoorbeeld aan de Nederlandse Kust.

Ook voor een weekendje met Pasen, Pinksteren of tijdens de kerstvakantie is het verblijven in een vakantiehuisje Nederland met bubbelbad ideaal.

Vakantiehuisje Nederland met privé sauna huren, ook heerlijk.

Een andere tip die we hebben om er een weekendje tussenuit te gaan in Nederland, is het huren van een vakantiehuisje met privé sauna.  Het grote voordeel van een huisje met wellness in het huis is dat je bij slecht weer je ook kunt vermaken. Als je een weekend vakantiehuisje hebt gehuurd met een buitenspa in de tuin ben je toch een beetje afhankelijk van het weer en met een luxe accommodatie met een eigen sauna heb je dat niet.  De meeste sauna’s in vakantiehuisjes in Nederland zijn overigens infra rood sauna’s.  Deze zijn ook goed voor het warm houden van je spieren en je doorbloeding.

vakantiehuis metsauna

Vakantiehuisje Nederland aan zee huren met bubbelbad.

Een weekendje Nederland aan zee boeken, is de ultieme manier om te kunnen relaxen. Als je dan ook nog eens een huisje hebt gehuurd aan de kust is het helemaal genieten.  Je vindt op deze pagina  ook vakantiehuisjes aan zee.  Hier kun je ook een last minute vakantiehuisje Nederland met bubbelbad of privé sauna huren.  Ook op een last minute bungalowpark met subtropische zwembad zoals ze die bij CenterParcs hebben.