Weekendje weg Nederland met baby

Mogelijkheden als je een weekendje weg in Nederland met de baby wilt.

Wie een baby heeft en een weekendje weg in Nederland wil gaan, zal op zoek zijn naar praktische en betaalbare mogelijkheden. Gelukkig hebben partijen zoals Landal GreenParks, Roompot vakantieparken en Center Parcs bungalows op een aantal vakantieparken die speciaal zijn ingericht voor ouders met baby’s. Je vindt in deze kindvriendelijke bungalows bijvoorbeeld een babybedje, box of kinderstoel. Landal heeft in bepaalde weken van het jaar zelfs speciale aanbiedingen voor jonge ouders met baby’s. Zo kan je voor weinig geld een weekendje weg met de baby en hoef je ook niet zo veel spullen mee te sjouwen.

Hier vind je informatie over een weekend weg met de baby bij de Landal Parken

Weekendje weg in Nederland met baby en kamperen.

Als je van kamperen houdt, hoef een baby je niet te weerhouden om een kampeerweekend in Nederland te boeken. Landal GreenParks heeft een aantal campings in Nederland die bijzonder geschikt zijn voor een weekendjes weg met kinderen en baby’s .  De Landal Camongs Warsbertg, Sonnenberg, Coldenhove en Rabbit Hill hebben zelfs een speciale wasruimte voor ouders en baby’s. Deze gezinsvriendelijke campings zijn zéér gewild bij jonge ouders en ideaal om met je baby te gaan kamperen. Naast familie douches zijn er ook familierestaurants waar voldoende plaats is voor een kinderwagen of kinderstoel.

Hier vind je de Landal campings Nederland voor een kampeerweekend met de baby.

Praktische zaken regelen voor je weekendje weg met baby in Nederland.

Als je een weekendje weg gaat met je baby of peuter en je hebt in een vakantiepark of camping gereserveerd is het zaak om een aantal praktische zaken en inkopen goed geregeld te hebben. Winkels op campings en vakantieparken hebben meestal maar een beperkt assortiment in zijn in de regel veel duurder dan supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn of Lidl. Koop bijvoorbeeld je luiers in de supermarkt en neem voldoende mee. Als je in de zomer met je baby gaat kamperen is goede zonnebrand creme met een hoge beschermingsfactor van belang. Denk ook aan babyvoeding, voldoende babykleding en extra handdoeken en dergelijke.
Zie ook onze tips voor een weekendje Nederland met kinderen.