Weekendje weg Nederland jongeren

Veel mogelijkheden voor jongeren weekendje weg Nederland te boeken.

Als je tussen de 16 en 21 bent, word je als jongere beschouwd in de reiswereld en is het niet altijd mogelijk zelfstandig een vakantiehuisje, groepsaccommodatie of hotel te boeken. Als je nog student bent en weinig geld hebt voor een weekendje Nederland, zijn er gelukkig goedkope mogelijkheden om te overnachten. Eén daarvan is overnachten in een Stayokay. Dit zijn luxe jeugdherbergen die vaak op uniek locaties in Nederland liggen. Hieronder meer over het overnachten in een stayokay in Nederland.

Stayokay Nederland, voor goedkoop weekendje jongeren.

Een stayokay is een ander woord voor een hostel. Stayokay’s Nederland vind je onder andere in Amsterdam, Apeldoorn, Domburg, Den Haag, Noordwijk, Maastricht en Bunnik. Allemaal fantastische locaties om een weekendje weg Nederland met je vrienden te boeken. Een Stayokay is er ook voor groepen en scholen.  Voor een weekendje met hond Nederland zijn Stayokay’s minder geschikt. In zo een hostel zijn honden meestal niet welkom.

Weekendje met je vrienden in Amsterdam.

Je vindt ook een stayokay in Amsterdam zodat je een weekendje Amsterdam kunt boeken. Ga lekker hangen in het Vondelpark, naar een wedstrijd van Ajax of verbaas je van de leuke uitgaansmogelijkheden in de Amsterdamse Jordaan.  Voor de veganisten onder jullie, in Amsterdam kan je voor heel weinig geld heel lekker veganistisch eten. Bijvoorbeeld bij Vegan junkfood bar.  Gezond, lekker en heel goedkoop.
Zie de facebook pagina van Vegan Junkfood Bar

Weekendje met je vrienden in Den Haag.

Als jongere een weekendje Den Haag pakken is fantastisch. Ga naar een concert in het Zuider-Park, ga naar het Paard van Troje en ga met de tram naar Scheveningen.  Voor jongeren is er altijd wel wat in Den Haag te doen. je vindt ook een Stayokay in Den Haag. Raadpleeg de Uit agenda voor wat er allemaal in Den Haag of Scheveningen te doen is.

Weekendje met je vrienden in Maastricht.

Maastricht is een heerlijke stad voor een weekendje uit. Lekker een pilsje drinken op het Vrijthof?? Het kan. Je kunt in Maastricht lekker goedkoop overnachten als jongere. Want ook in Maastricht vind je een Stayokay. Een weekendje weg Nederland voor jongeren, het kan goedkoop en het is super leuk. Ook als je een last minute weekendje Nederland wilt boeken.