Weekendje weg Nederland fietsen

Weekendje Nederland?  Een fiets weekend in Nederland boeken.

Nederland is een echt fietsland. Er zijn meer fietsen dan mensen in Nederland. En steeds meer jongeren kopen een elektrische fiets. Die is hip geworden en je bent snel op de bestemming. Ofschoon vooral ouderen graag een fiets weekendje Nederland doen, worden ook steeds meer jongeren en jongvolwassenen enthousiast om Nederland per fiets te verkennen. En dan zijn de fietsroutes makkelijk. Je fiets, ook als je niet bekend bent, makkelijk van het ene naar het andere punt. Het fietsnetwerk in Nederland is uitstekend en een kind kan de was doen. Een weekendje Nederland doe je op de fiets.

Hoe werkt het fietsnetwerk Nederland?

Nederland heeft een netwerk aan fietspaden en fietsroutes. Je komt gemakkelijk van A naar B door een uitgezette fietsroute te volgen. Of je nu een fietsweekend Zuid-Limburg, Brabant, Zeeland of Gelderland wilt boeken, in iedere provincie vind je genummerde fietsroutes. Je kunt in een weekend 8 kilometer fietsen, bijvoorbeeld als je 50 of 60 plusser bent, maar ook een 50, 60 of meer kilometers op de fiets afleggen. Een weekendje Nederland op de fiets in puur genieten en ook een goed idee met Pasen of Pinksteren. Hier vind je meer informatie over fietsnetwerk Nederland.

fletcher fiets wandel banner

Al fietsend ontdek je de mooiste plekjes van Nederland.

Tijdens een fietsvakantie zie je veel meer dan tijdens een autovakantie Nederland en het is ook nog eens veel gezonder. Neem daarom vooral de tijd en geniet ook van de kleine dingen.  Ontdek dat er al vlinders zijn,  roofvogels in de lucht cirkelen en de bomen weer bladeren krijgen.  Natuur, laat die leven en geniet ervan.  Op de fiets zie je meer van ons mooie Nederland.

Fietsweekend Nederland bij Kras Reizen boeken.

Een verzorgd fietsweekend Nederland boeken?? Doe dat dan bij de specialist in weekendjes weg Nederland, Kras Reizen. Boek hier je fietsweekend Nederland.  Je kunt bij Kras Reizen een fietsweekend boeken van 2 of 3 dagen maar ook voor een vakantie op de fiets door Nederland van 4, 5, 6, 7 of 8 dagen gaan. Met leuke fietsvakanties Nederland voor 50, 55 en 60 plussers. Hotelovernachtingen en ontbijt zijn in de regel inbegrepen.

Als single een weekend weg Nederland op de fiets.

Ben je alleen en houd je van fietsen?  Een single weekendje weg op de fiets is ook leuk. Bijvoorbeeld door een single groepsreis te boeken. Er zijn verschillende reisorganisaties die weekendjes weg voor singles organiseren, Kras Reizen is daar één van. Maar ook reisorganisaties zoals Estivant bieden single vakanties en weekendjes weg aan. Hier vind je tips om als single een weekendje weg te boeken.