Weekendje weg Nederland Amsterdam

Amsterdam, de stad voor een weekendje weg Nederland.

Als er één stad is in Nederland waar je makkelijk een weekendje in kunt doorbrengen is het Amsterdam wel. Voor een culturele stedentrip met bezoek aan het Concertgebouw, Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Waterlooplein en vele andere bezienswaardigheden en hoogtepunten. Maar wat maakt Amsterdam nu echt bijzonder??waarom bezoeken jaarlijks tienduizenden Japanners en Chinezen deze stad die altijd leeft. Waarom heeft Amsterdam alles in huis voor een weekendje weg Nederland?

Met de fiets Amsterdam verkennen.

De beste manier om de stad Amsterdam te verkennen is een fiets te huren en met de fiets naar het Vondel park en al die bijzondere plekken te rijden. Met de fiets vervuil je niets en het is ook nog eens een sportieve manier voor een weekendje Amsterdam. Je kunt je ook aansluiten bij een groepsreis Amsterdam of een gids inhuren.

Met de rondvaartboot door Amsterdam.

De Amsterdamse grachten zijn wereldberoemd en allemaal met elkaar verbonden. Zo kan je met een rondvaartboot heel goed Amsterdam verkennen en zien hoe mooi de oude historische panden zijn. Vlak bij Amsterdam Centraal Station vind je opstapplaatsen voor de rondvaartboot Amsterdam.

Een Taxi in Amsterdam nemen.

Er woedt in Amsterdam al jaren een taxi oorlog. De taxi tarieven tussen de verschillende taxi centrale in Amsterdam verschilt enorm. Sommige particuliere taxichauffeurs en niet geregistreerde taxi centrale vragen woeker tarieven.

Meer leuke plaatsen in Nederland voor een weekendje weg Nederland.

Natuurlijk zijn er veel meer leuke plaatsen in Nederland voor een weekendje weg, ook steden als Rotterdam, Den Haar en Utrecht krijgen steeds meer toeristen. Je kunt voor een stedentrip Nederland dus alle kanten op.

Goedkoop hotel vinden voor weekendje Amsterdam.

Het is niet eenvoudig een goedkoop hotel in Amsterdam te vinden. Een bed and breakfast huren in Amsterdam kan een optie zijn. Hier vind je een hotel in Amsterdam.