Weekendje weg Nederland als mindervalide

Als je mindervalide bent, waar in Nederland kan je dan terecht?

Wie gehandicapt of mindervalide is, zal ook wel eens een weekendje Nederland willen boeken. Maar welk mogelijkheden zijn er in Nederland voor een vakantie met de rolstoel en waar kan je een mindervalide bungalow huren?  Zijn er ook rolstoelvriendelijke hotels in Nederland en zijn er mogelijkheden voor een weekendje weg met zorg?  Veel vragen, hier staan enkele antwoorden. Vind hier een rolstoelvakantie Nederland.

Roompot lastminutes banner

vrouw in rolstoel op het strand

Mogelijkheden rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland.

Of je nu een weekendje weg wilt binnen Nederland of een langere rolstoelvakantie wilt vieren, in dit bijzondere land vind je vele mogelijkheden voor een rolstoelvakantie.  Je kunt in Nederland een aangepaste vakantiewoning huren, een bungalow huren op een mindervalide bungalowpark of een kamer in een rolstoelvriendelijk hotel boeken. De ernst van jouw fysieke beperking bepaalt echter de mogelijkheden en beperkingen.

Topparken weekendje weg banner


Mindervalide vakantiewoning in Nederland huren.

Voor een aangepast weekendje weg Nederland, is de beste optie het huren van een mindervalide vakantiewoning in Nederland. je kunt dan en woning uitkiezen die bij jouw fysieke handicap past. Als je alleen maar rolstoelafhankelijk bent, is een rolstoelvriendelijke vakantiewoning Nederland genoeg. Ben je ernstig fysiek gehandicapt of zwaar mindervalide dan kan een vakantiewoning met elektrisch in hoogte verstelbaar hoog/laag bed het beste voor je zijn. In alle gevallen:  je kunt hier een mindervalide vakantiewoning Nederland huren.

rolstoelvriendelijke hotelkamer

Hotel met rolstoel in Nederland

Eerder schreven we een artikel over een weekendje weg Nederland en verblijf in hotel of huisje met rolstoel . Zo is het in de zomer ideaal om een vakantie met rolstoel Nederland aan zee te boeken of juist in de bossen in de Veluwe. Nederland heeft vele mogelijkheden om een mindervaliden weekend aantrekkelijk te maken en in een rolstoelvriendelijk hotel of aangepast huisje te overnachten.


Center Parcs banner