Weekendje weg Nederland als het regent

Tips en ideeën voor een weekendje weg Nederland met regen.

Het regent al weken lang in Nederland en de vooruitzichten zijn niet zo goed.  Het blijft regenachtig in Nederland met windkracht 4 a 5 de komende weken. tal van carnaval optochten zijn al afgelast en ook het voetbalweekend van 22 en 23 februari 2020 verloopt met veel regen en harde wind. Hier wat tips voor een leuk weekendje weg Nederland voor het weekend van 29 en 30 februari 2020. Je vindt hier tips voor het boeken van een goedkoop weekendje Nederland.

Weekendje weg Nederland met kinderen.

Als je een weekendje weg wilt met de kinderen kan je natuurlijk naar een overdekt attractiepark gaan. Dat is best wel duur. Een goedkoper alternatief is gebruik maken van een aanbieding vakantiepark met indoorspeeltuin en binnenzwembad. Weinig geld en toch wat leuks met de kinderen doen?  Bij Ikea hebben ze een leuk en goedkoop restaurant en een ballenbad.   De toegang tot het ballenbad is gratis terwijl je voor weinig geld een hapje in het familie restaurant kunt eten.  Goedkoop kan heel leuk zijn, zeker als je een weekendje Nederland wilt boeken met een klein budget.


Last minute vakantiehuisje huren.

Als je op donderdag een last minute vakantiehuisje boekt en vrijdag vertrekt, is de kans groot dat je een last minute korting van al snel een 40 % pakt. Soms zijn er zelfs weekend aanbiedingen met een korting van 60 %. Als het regent, boek dan een huisje op een last minute vakantiepark. Je mag meestal gratis als gast gebruik maken van de voorzieningen op dat park.


moeder met dochter in het bos

Een weekendje weg met je vrienden.

Een weekendje weg met je beste vrienden en in Nederland verblijven?  Boek dan een gezellige vriendenweekend accommodatie. Bijvoorbeeld een vakantiehuis 12 personen Nederland met bar en biljarttafel. Laat het buiten maar regenen en doen binnen de sfeervolle open haard of privé sauna aan. Genieten maar. Hier vind je tips voor een vriendenweekend.

nieuwe vrienden single groepsreis

Een weekendje weg binnen Nederland met je familie.

Een familieweekend is altijd gezellig. Zelfs als er een leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste deelnemer van meer dan 80 jaar is. Voor de grootouders is het een onvergetelijke ervaring om met de kinderen en kleinkinderen te mogen genieten van een familie weekend.  Je vindt hier een familieweekend accommodatie in Nederland. Je ziet het. Ook als het regent zijn er genoeg mogelijkheden om een leuk en goedkoop weekendje weg Nederland te boeken.