Weekendje weg in Nederland

Een weekendje weg in Nederland, het kan weer!

Het coronavirus is nog steeds actief en het aantal besmettingen neemt helaas weer toe. Toch zijn er mogelijkheden genoeg om een weekendje weg Nederland te boeken of een een last minute vakantie in eigen land te boeken. Mogelijkheden genoeg. Van een leuk hotel aan de Nederlandse kust tot een huisje op een vakantiepark van Landal, Roompot of RCN Vakantieparken.  Voor een last minute weekendje weg met kinderen, boek je een last minute bungalowpark Nederland. In Nederland zijn er altijd mogelijkheden om er goedkoop op uit te gaan. Ook een dagje sauna kan aantrekkelijk zijn.

Niet met meer dan 6 personen in een huisje?

Als je 1,5 meter van elkaar wilt blijven en met vrienden of familie een weekendje weg wilt, is het advies om niet met meer dan 6 personen in een huisje te verblijven. Ook bij feestjes in de privé sfeer wordt aangeraden om niet met meer dan 6 personen samen te zijn. Gelukkig zijn er genoeg 6 persoons huisjes in Nederland te huur. Als je elkaar de ruimte wilt geven, kan je ook kiezen voor een 8 of 10 persoons vakantiehuisje.
Een 8 persoons vakantiehuis met sauna bijvoorbeeld.

Een hotel boeken voor een weekendje Nederland?

Als je met 1 of 2 personen bent, is een hotel een goed alternatief voor een vakantiehuisje. In Nederland vind je het hele jaar door hotel aanbiedingen. Soms met arrangement.  Als de weerverwachting op donderdag voor het weekend goed is, kan je op vrijdag nog een last minute hotel arrangement boeken. Hotels aan zee zijn zeker bij een goede weersverwachting voor veel mensen favoriet.