Weekendje weg als alleenstaande oudere

65 plusser, alleenstaand en weekendje weg Nederland boeken?

Op deze pagina’s wat suggesties voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Want ook als je single bent, kan je genieten van een weekendje weg in eigen land. Individueel of met een senioren groep.

Roompot lastminutes banner

Alleen er op uit of mee doen met een senioren groepsreis?

Indien je als oudere een weekendje Nederland wilt boeken, heb je in hoofdlijnen 2 keuzes. Er alleen op uit gaaf of een senioren groepsreis boeken. In het tweede geval boek je meestal een senioren busreis of een georganiseerde stedentrip Nederland. Er alleen op uit gaan, betekent niet dat je alles zelf moet regelen. Je kunt via een reisbureau of ticketwebsite een geheel verzorgd weekendje weg Nederland boeken. Ook als je van wandelen, fietsen, cultuur of sport houdt. Zie ook ons eerdere blog over weekendjes weg Nederland voor 50 plussers.

Topparken weekendje weg banner


busreis oudere man

Alleenstaande senioren busreis Nederland boeken

De meeste ouderen die alleenstaand zijn en er een paar dagen in Nederland tussen uit willen, kiezen voor en georganiseerde busreis met alles er op er er aan. In zo een alleenstaande ouderen busreis zijn de excursies meestal inbegrepen en je boekt deze meesatl op van half- of volpension. Het aangename van zo een senioren busreis is dat het een groepsreis is met gelijkgestemden. Veel deelnemers aan deze ouderen busreizen Nederland zijn alleenstaand en hebben een leeftijd van tussen de 60 en de 80 jaar. Gezellig met elkaar op stap gaan en genieten van mooie steden en natuurgebieden in Nederland. Met natuurlijk onderweg koffie of thee met gebak en een uitgebreide lunch. Met diëten kan rekening worden gehouden.


Hotel met fietsarrangement boeken

Kies je voor een individueel weekendje weg Nederland en stap je graag op de fiets? Een hotel met fietsarrangement boeken, kan je natuurlijk ook als alleenstaande oudere doen. Met name Fletcher biedt unieke fiets arrangementen aan. Zoals het Klavertje 4 fietsarrangement. 3 of 4 dagen fietsen inclusief overnachting in een luxe hotel. Ideaal voor sportieve senioren die graag zelfstandig en vakantie of weekendje weg Nederland boeken.


fitte senioren aan het fietsen

Stedentrip boeken

Als alleenstaande oudere kan het een goed idee zijn om een stedentrip Nederland te boeken. Je kunt individueel zo een stedentrip boeken maar veel ouderen reizen bieden ook de mogelijkheid om een senioren stedentrip te boeken. Dan reis je niet alleen naar een bepaalde stad in Nederland maar met een groep gelijkgestemden waaronder veel senioren. Reisleiding is bijna altijd in de prijs inbegrepen. Ook het vervoer met de bus en overnachting in een senioren hotel zij inclusief. Je boekt zo een stedentrip Nederland bijvoorbeeld bij Oad, Goed Idee Reizen of De Jong-Intra Reizen.


Center Parcs banner