Weekendje weg 12 en 13 augustus

Ideaal weer om op 12 en 13 augustus erop uit te gaan

Weekendje weg Nederland in augustus 2023? voor zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2023 zijn de weersvoorspellingen ideaal. De zomer komt even terug. Met een temperatuur van misschien wel 22 á 24 graden is het aangenaam vertoeven in Nederland. Het is misschien zelfs lekker aan zee of aan het water. Zie hier de aanbiedingen voor een last minute bungalow of vakantiehuisje Nederland 11 tot 13 augustus.
Boek bijvoorbeeld een last minute Landal. Of een last minute Roompot.

Roompot lastminutes banner

Last minute weekendje weg Nederland boeken

Als de weersvoorspellingen zo goed blijven, kan je op woensdag of donderdag aanstaande een last minute weekendje weg Nederland boeken voor 12 en 13 augustus. Je kunt al op vrijdag 11 augustus vertrekken en genieten van een lang weekend weg Nederland. Vrijdag tot en met maandag in dat geval. Je kunt ook kiezen voor een goedkoop en lang weekend Nederland. Nog meer relaxen.


Topparken weekendje weg banner

gezin met hond weekendje weg

Aan zee, Veluwe of Texel?

Wat dacht je van een verblijf in een last minute hotel aan zee of een last minute Veluwe? Een last minute Drenthe of goedkoop weekendje Texel is natuurlijk ook niet verkeerd. Nederland is een ideaal land voor een last minute weekendje weg.


Paraplu kan dicht blijven

Er wordt voor dit weekendje weg géén of nauwelijks regen verwacht. En dat is na deze week met veel regen zeker lekker. Ideaal weer om te wandelen of fietsen bijvoorbeeld. De paraplu kan waarschijnlijk dicht blijven.

singles fietsvakantie

Op 10 of 11 augustus je last minute weekendje Nederland boeken

Je kunt meestal op dezelfde dag nog wel een goedkoop weekendje Nederland boeken. Online een last minute hotelkamer reserveren bijvoorbeeld en direct de koffer inpakken of vertrekken. Dat is voor een hotelovernachting vaak wel mogelijk maar voor een last minute vakantiehuisje Nederland niet. Daar kun je soms wel een huisje op donderdag boeken en de dag erop, vrijdag vertrekken. Ook aantrekkelijk voor een lang weekend. Dan kan je echter beter uiterlijk op woensdag boeken.


Roompot honden welkom banner

met honden lopen op het strand

De hond mag ook mee

Je kunt hier ook een last minute weekendje weg Nederland met hond boeken. Verblijf in een goedkoop huisje met hond of een last minute hotel Nederland met hond. Genieten van 2 of 3 dagen Nederland. Tot 2 honden welkom.

Center Parcs banner