Weekendje Nederland weg in watervilla

Een weekendje weg gaan binnen Nederland en in een watervilla verblijven.?

Nederland is een waterrijk land. Overal vind je meren, sloten en beekjes.  Omdat Nederland ook nog goede verbindingen heeft tussen de grote wateren en meren, hebben relatief veel mensen een boot of zeilschip. Reden om voor een weekendje Nederland een watervilla te huren. Met eigen aanlegsteiger natuurlijk.

Watervilla huren Friese Meren.

Friesland is de provincie in Nederland met de meeste grote meren. Voor een weekendje met de boot, is Friesland dan ook de provincie. Je hebt niet alleen een aantrekkelijk aanbod watervilla’s in Friesland maar ook vele waterparken. Op deze vakantieparken aan het water vind je de mooiste watervilla’s en vakantiehuisjes met eigen aanlegsteiger. Veel waterparken in Friesland hebben een eigen jachthaven of helling om boten in of uit het water te halen. Ideaal voor een weekendje Nederland met verblijf in een watervilla of huisje met aanlegsteiger. Hier vind je huizen aan de Friese Meren.

Boot huren voor weekendje weg Friesland?

Als je geen eigen boot hebt en toch eens wilt genieten van een weekend met boot of zeilboot op de Friese Meren, kan je natuurlijk ook een boot huren. Je vindt in Friesland tal van verhuuradressen. Enige ervaring en kennis van de regels die gelden voor boten op het water is wel gewenst.