Weekendje fietsen in Nederland

Dat is leuk, weekendje fietsen in Nederland.

Zin in een weekendje fietsen in Nederland? Wie van een actief weekendje weg Nederland houdt en tevens van fietsen, doet er goed aan eens een fietsweekend in Nederland in te plannen. Fietsen is niet alleen gezond en milieuvriendelijk, het is ook nog eens een goedkope en ontspannende bezigheid. Fietsen kan je prima in je eentje doen, met het gezin, je vrienden of collega’s. In deze blog wat informatie en tips aangaande leuke fietsroutes in Nederland. De uitgekozen fietsroutes bepalen mede het plezier tijdens je weekendje fietsen in Nederland.

Fietsvakantie Nederland

Voor de echte fietser is een weekendje fietsen in Nederland natuurlijk niet genoeg. Maar gelukkig kan je er ook voor kiezen een fietsvakantie Nederland te boeken, van hotel naar hotel of met een fiets hotel arrangement.


Waar kan je leuke fietsroutes Nederland vinden?

Natuurlijk kan je bij de ANWB leuke fietsroutes Nederland vind maar er zijn meer mogelijkheden om tijdens je weekendje Nederland te genieten van prachtige fietstochten. Volgens de kenners vind je de mooiste en meest bijzondere fietsroutes van Nederland in Overijssel, Drenthe en Gelderland. In die provincies kan je langs en in bekende natuurgebieden fietsen. Een aantal van deze fietsroutes zijn gedeeltelijk autovrij.


Fietsenwandelweb.nl

Je vindt de meest bijzondere fietsroutes Nederland op de website Fietsenwandelweb.nl. Daar vind je niet alleen aantrekkelijke fietsroutes maar ook fijne wandelmogelijkheden. Zo kan je een weekendje fietsen in Nederland combineren met wandelingen of kiezen voor een wandelweekend Nederland.

fietsvakantie in de natuur

Fietsroutes Drenthe

Een fiets weekendje weg Drenthe betekent dat je door bossen en over heidevelden kunt fietsen. De mooiste fietsroutes Drenthe lopen door bossen en heidevelden. In Drenthe vind je nog vele authentieke dorpjes met herenboerderijen. Eén van de mooiste fietsroutes is die van Schoonebeek. Die kan je ook met behulp van GPS rijden.


fietsvakantie korte pauze

Fietsen in Overijssel

Een weekendje weg Overijssel en heerlijk fietsen? Kies dan voor bijvoorbeeld de fietsroute Vechtdal en Dedemsvaart. Een fijne fietsroute Overijssel. Overnacht in een vakantiehuisje in Ommen, Dalfden, Hardenberg of de omgeving van Dedemsvaart of verblijf in een hotel in het Vechtdal met fietsarrangement. Lees hier meer over hotels met fietsarrangement. Diverse Fletcher hotels in Overijssel bieden luxe 2 of 3 daagde fietsarrangementen aan. Ideaal voor fietsers en rustzoekers. Een weekendje fietsen in Nederland doe je met veel plezier in Overijssel.