Weekendje Efteling boeken

Kom het weekend naar de Efteling en slaap in het Efteling Hotel.

Wie aan de De Efteling denkt, denkt aan een leuk dagje uit met de kinderen of de hele familie.  Ook voor een familieweekend is de Efteling ideaal. Maar wist je dat je in de Efteling ook kunt overnachten?  En dat er in de Efteling ook vakantiehuisjes, appartementen en familiehuizen te huur zijn?? Voor een weekend of lang weekend.

Roompot lastminutes banner

Weekendje Nederland en overnachten in Efteling Hotel.

Op minder dan 5 minuten wandelen van avonturenpark De Efteling ligt het unieke hotel. Het is een luxe 4 sterrenhotel en iedere hotelkamer heeft een eigen thema zoals Doornroosje,  Assepoester of Sneeuwwitje.  Er zijn ook extra luxe hotelkamers te huur en gezinskamers.  Als je een hotelkamer voor een weekendje Efteling boekt, is de toegang tot de Efteling gratis. Extra voordelig genieten dus.

Overnachten in Vakantiepark Efteling Bosrijk.

Op het vakantiepark van de Efteling een vakantiehuis met privé sauna huren??? Het kan. Een luxe appartement boeken?? Op vakantiepark Bosrijk worden luxe vakantiehuizen en appartementen verhuurd, voor 2, 4, 6 of meer personen.  De groepsaccommodaties zijn bedoeld voor grote families, vriendengroepen, familieweekenden en scholen.  Alle accommodaties liggen in een bosrijke omgeving en zijn ook geschikt voor een romantisch weekendje in de bossen of vakantie met baby of kleuter.  Bosrijk vakantiepark is kindvriendelijk.

Topparken weekendje weg banner

Familieweekend in Efteling boeken en groepsaccommodatie huren.

Ook voor een familieweekend in Nederland is de Efteling de ideale locatie.  Op Vakantiepark Bosrijk zijn groepsaccommodaties te huur welke geschikt zijn voor grote groepen van 12 tot 24 personen. Ideaal als je een familieweekend Efteling wilt boeken en er wilt blijven overnachten.Je kunt tijdens je verblijf in zo een luxe groepsaccommodatie zelf koken of uit gaan eten in het restaurant. Een familieweekend in de Efteling, misschien wel het leukste weekendje weg van Nederland. Hier vind je de groepsaccommodaties Efteling.

Center Parcs banner