Weekendje aan het water

Een weekendje aan het water brengt rust én avontuur.

Een weekendje weg binnen Nederland?  Boek dan een vakantiehuisje aan het water en ga vissen of huur een sloep. Nederland is een waterrijk land en in bijna het hele land kan je met een plezierboot of sloep varen of een weekendje vissen. In het geval je van vissen houdt, is het huren van een vakantiehuis met vissteiger aan te bevelen. Je kunt dan vanuit je huisje een hengeltje uitgooien en een karper, voorn brasem of misschien wel snoek vangen. Uiteraard ben jij een sportieve sportvisser en gooi je de gevangen vis direct weer terug.

In welke provincie boek jij een weekendje aan het water?

Boek jij een weekendje aan het water in Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland? Of toch liever een weekendje weg nabij Friesland of Overijssel?? Onze suggestie, boek een visvakantie of watersportvakantie aan het IJsselmeer of Markermeer.
Kies voor een huis met aanlegsteiger. Dan kan je kiezen om een hengeltje uit te gooien of met een boot of sloep te gaan varen. In beide gevallen, kies je voor een vakantie in eigen land Nederland. Als je Nederland echt wilt leren kennen, is het een goed idee om iedere keer een andere provincie te kiezen voor je uitje.  Voor een vriendenweekend in Nederland bijvoorbeeld, is Maastricht een goed idee.