Weekend weg Nederland Pasen

Weekend ideetjes om met Pasen 2019 erop uit te gaan.

Weekendje weg binnen Nederland met Pasen?? In deze blog komen wij met wat leuke ideeën om met Pasen een lang weekend weg te gaan. Ook binnen Nederland is er van alles te doen ook al hangen de leukste activiteiten ook wel een beetje af van het weer.

Wanneer valt Pasen 2019?

1e Paasdag is op zondag 21 april.  De tweede paasdag valt dus op maandag 22 april. Ideaal om er van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april erop uit te trekken.  Met een bezoek aan de Keukenhof bijvoorbeeld.

Hotelarrangementen van Fletcher.

Fletcher is één van de bekendste hotelketens in Nederland. Veel hotels beschikken over wellness faciliteiten zoals sauna en binnenzwembad en met Pasen hebben ze altijd leuke arrangementen.  Je kunt bij de Fletcher Hotels een paas arrangement nemen voor 2 of 3 dagen maar ook kiezen  voor een 4 daags arrangement inclusief overnachting en ontbijtbuffet.  Voor die mensen die zin hebben in een sportief weekendje Nederland.  Je kunt bij de Fletcher hotels ook een fiets- en wandelarrangement boeken.  Alle arrangementen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Hier vind je meer hotelarrangementen. Echt een leuk idee voor een weekendje weg met Pasen. Je vindt de Fletcher hotels in heel Nederland, ook voor een weekendje met Pasen op de Veluwe, Zeeland, Texel en elders aan de kust in Nederland. Hier vind je alle Fletcher Hotels Nederland.

Met Pasen De Keukenhof bezoeken.

De Keukenhof. Genieten, ook met Pasen.


De Keukenhof in Lisse, is zeker met plaatsen een fantastische plek om heen te gaan.  Van bloemen wordt een mens vrolijk en alleen bij de Keukenhof zie je zoveel mooie bloemen, bloembollen en kleuren.  De Fletcher hotels bieden met Pasen een keukenhof arrangement aan.  Genieten van bloembollen op de Keukenhof, heerlijk slapen en een uitgebreid ontbijtbuffet. Een lang weekend Nederland kan mooi en relaxed zijn.

Met Pasen lekker wandelen langs de Nederlandse Kust.

Als het weer met Pasen een beetje mee zit, is er niets fijner dan te wandelen langs de Nederlandse Kust en op een terrasje van een drankje of hapje te genieten. De Nederlandse Kusten behoren tot de mooiste van Europa. En het mooiste is “wandelen langs de kust” kost niets maar is wel goed voor je gezondheid. Misschien wel de leukste tip voor een weekendje weg Nederland met Pasen.