Vriendinnen weekendje weg Nederland

Weekendje weg Nederland met je vriendinnen.

Met je vriendinnen een weekendje weg binnen Nederland? Indien je een vriendinnenweekend in Nederland wilt organiseren, is het zaak om een aantrekkelijk vakantiehuisje te vinden om in te verblijven en overnachten. Een huisje met jacuzzi of sauna bijvoorbeeld. Of een huisje met hottub of bubbelbad. Dit soort wellness huisjes vind je onder andere bij Topparken Nederland. Zij zijn specialist in wellness villa’s en luxe vakantiehuisjes. Zeker geschikt in het kader van een vriendinnen weekendje weg Nederland.

Roompot lastminutes banner

Welke Topparken zijn de leukste?

De leukste Topparken met de betere wellness voorzieningen in de huisjes zijn onder andere Landgoed Scheleberg in Lunteren, Résidence Lichtenvoorde en Résidence Valkenburg. Met name de laatste, Résidence Valkenburg in Schin op Geul, is extra aantrekkelijk in het kader van een weekendje weg Nederland met vriendinnen. Je kunt in dit park in Zuid-Limburg een Valkenburg en Maastricht een huisje met sauna en hottub boeken. Leukere uitgaanssteden dan Valkenburg en Maastricht zijn er voor een vriendinnenweekend Zuid-Limburg niet.

Topparken weekendje weg banner

wellness behandeling

Wandelen of fietsen in de omgeving

Topparken Nederland, altijd met ligging midden in de natuur. Dat maakt het ideaal om naast uitgaan tijdens je vriendinnenweekend ook met zijn allen fijne wandelingen of fietstochten te maken. Zeker een goed idee als je een 3 daags vriendinnenweekend Nederland hebt gepland.

Vriendinnenweekend Nederland met grote groep

Indien je met een grote vriendinnengroep, bijvoorbeeld 12 of 14 personen, een weekendje weg Nederland wilt boeken, is Topparken misschien niet de beste optie. Dit omdat er bij Topparken geen grote wellness vakantiehuizen Nederland te huur zijn. Denk dan meer aan een Roompot of een Landal. Voor een weekendje weg met je vriendinnen aan zee, kijk dan eens naar Roompot Zeeland. Daar vind je grote wellness vakantiehuizen Zeeland in de omgeving van leuke uitgaansplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Roompot Domburg en Cadzand-Bad.

Center Parcs banner