Vakantiewoning vinden waar je hond welkom is

Een weekendje weg met de hond en verblijven in een vakantiewoning met hond?

Wie een weekend of midweek met de hond weg wil en een veilig en leuk vakantieverblijf zoekt voor het uitje met de hond, boekt bij voorkeur een vakantiewoning met omheinde tuin. In bijna alle vakantiewoningen met omheinde tuin zijn 1, 2 of 3 honden welkom. Over het algemeen kan je zo een hondvriendelijke accommodatie ook voor een weekend boeken. Ook als je een weekend met de hond in Nederland wilt verblijven. Een leuke vakantiewoning vinden waar je hond welkom is, valt niet altijd mee. Want natuurlijk moet niet alleen het huis “Top”zijn maar ook de omgeving. Bossen in de omgeving, een meer of de zee, dat is wat je zoekt.  Wij hebben een aantal tips om een vakantiewoning te selecteren waar de hond echt welkom is.

Tip 1:  Lees de reviews over honden welkom.

Hoe kom je er nu achter of een bepaald vakantiehuisje echt geschikt is voor een verblijf met hond. Is de omgeving echt wel zo leuk en hondvriendelijk zoals in de advertentie omschreven wordt en is de tuin echt goed omheind?? Het antwoord:  lees de reviews.  Hier geven eerdere huurder hun mening over de vakantiewoning, omgeving, faciliteiten en meer.  Je leest er of de huiseigenaren vriendelijk zijn en of de woning schoon is. Een vakantiewoning met meer dan 10 positieve reviews en een gemiddeld cijfer van boven de 8 kan je met een gerust hart boeken.  Daar zal je geen spijt van krijgen.

Tip 2:  Hier vind je de mooiste vakantiewoningen waar honden welkom zijn.

Urenlang zoeken naar een vakantiehuis waar honden toegelaten worden en die echt leuk is?? Dat is nu verleden tijd.  Bij de website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl hebben ze de mooiste vakantiewoningen waar honden welkom zijn, op een rij gezet. Al deze vakantiewoningen hebben een omheinde tuin of terrein en positieve reviews.  Zo ben je in minder dan 10 minuten klaar om een woning te vinden en te boeken. Ook voor het reserveren van een vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland waar de hond welkom is.

Tip 3: Honden houden van de zee en het strand.

Bij de keuze van een vakantiewoning met hond, kan je misschien rekening houden met de wensen van de hond. Honden kunnen natuurlijk niet praten en hun wensen kenbaar maken maar er is geen hond te vinden die niet van de zee en strand houdt. Zeker voor een weekendje weg in de zomer, is een vakantiewoning aan zee een aanrader. Kijk maar eens naar vakantiehuis De Klaproos in Zeeland, dit is een heerlijk vakantiehuis in Zeeland. Aan de Zeeuwse Kust vindt je meer dan 10 leuke vakantiehuisjes voor een weekend met je hond.