Vakantie met hond Nederland

Als je een vakantie met hond in Nederland wil boeken.

Nu steeds meer mensen hun vakantie in eigen land, Nederland, zullen vieren, wordt het tijd eens te kijken naar de mogelijkheden voor een vakantie met hond Nederland.  Waar kan je de verplichte 1,5 meter halen en waar vind je voldoende vrijheid? In welke gebieden vind je een mooie wandelomgeving en waar in Nederland vind je een vakantiehuis met omheinde tuin?  In deze blog van weekendje weg Nederland een aantal antwoorden op de vragen en wat tips. Een vakantie met honden is ook in Nederland super leuk!

Vakantie met hond in Drenthe boeken.

Drenthe is misschien wel de meest hondvriendelijke provincie van Nederland.  Je vindt er veel ruimte, natuur en rust. Je vindt in Drenthe de mooiste hondenbungalows en huisjes met omheinde tuin. Bij Easterwood kan je een hondenbungalow of groepsaccommodatie met hond huren waarbij er aan hond en mens is gedacht. Niet alleen zijn alle vakantiehuizen van Easterwood goed omheind er zijn vele faciliteiten te vinden zoals speelveld voor de honden;. Het is misschien wel de meest op honden vakantie gerichte organisatie van heel Nederland. Daarnaast vind je in Drenthe ook vele Natuurhuisjes en vakantiehuisjes met omheinde tuin.

Vakantie met hond Nederland, Limburg.

Drenthe ligt in het Noorden van Nederland, Limburg juist in het Noorden. Hoe een klein land als Nederland zo 2 totaal verschillende vakantiegebieden kan hebben. De heuvels van Limburg nodigen uit tot lange wandelingen. Tot de Belgische grens misschien. Als je een vakantiehuis met hond in Limburg wilt boeken, is een vakantiehuisje of vakwerkhuisje met omheinde tuin natuurlijk praktisch en handig. Boek hier een vakantiehuis met omheinde tuin Limburg.

Vakantie met hond elders in Nederland.

Natuurlijk kan je ook in Overijssel, Gelderland of Noor-Holland genieten van een fantastische vakantie met huisdier. Boek een vrijstaand vakantiehuisje in Nederland en bij voorkeur een huisje met grote en omheinde tuin. Een kampeer vakantie met hond is ook een goed idee. Zolang je die 1,5 meter afstand kunt bewaken, kan je genieten van je welverdiende vakantie in Nederland.