Natuurhuisje huren voor weekendje weg

In een natuurhuisje is je weekend nog leuker.

Leuk weekend Nederland? Natuur laat je leven, dat is de slogan van Natuurmonumenten en daar zijn wij het helemaal mee eens. De natuur in de hele wereld staat onder druk, zeker in Nederland. Daarom is het extra belangrijk om van de natuur te kunnen genieten en voor je weekendje weg in Nederland een natuurhuisje te huren. Dat kan zijn een natuurhuisje in Drenthe, op de Veluwe, in Zuid-Limburg of Overijssel. Maar ook in de randstad van Nederland en zelfs in de omgeving van Amsterdams zijn er leuke huisjes te huur die midden in de natuur liggen. Ofschoon Nederland relatief dicht bevolkt is, is er nog volop plaats voor de natuur en mensen die daarvan willen genieten. Een weekendjeweg in de natuur geeft je meer dan veel plezier.  Het geeft je rust en een andere kijk op het leven.

Weekendje weg met kinderen in Natuurhuisje.

Het is zeker voor kinderen ontzettend belangrijk om op jonge leeftijd kennis te maken met de natuur. Het huren van een leuk natuurhuisje in de bossen kan een belangrijk bijdrage leveren zelfs als dit maat voor een weekenje van 2 dagen is.  Boek eens een natuurhuisje met de kinderen op de Veluwe, in het Drents Friese Wold of elders in Nederland. ’s ochtends vanuit het raam van je natuurhuisje herten of wilde zwijnen spotten is een onvergetelijke ervaring voor kinderen.  Er zijn 2 of 4 persoons natuurhuisjes in Nederland te huur maar ook voor groepen zijn er opties.  Natuur laat je leven.
Meer ideeën voor weekendje weg met kinderen?? Op onze website en blog vind je uitgaan tips voor weekendjes weg met de kids.

Romantisch weekend weg met 2 in huisje in de natuur.

Een natuurhuisje is ideaal voor een romantisch weekend weg met zijn twee. Stel je voor, je huurt een vakantiehuisje midden in het bos. Er is een houtkachel in het huisje en je sprokkelt zelf met je partner het hout bij elkaar. Overdag maak je lange boswandelingen. ’s avonds  met zijn 2 met een glaasje rode wijn voor de houtkachel die een heerlijke warmte geeft en vervolgens het bed in. Je luistert samen naar de stilte, hoort een uil krassen… Kan je een meer romantisch weekendje met zijn twee voorstellen? Een weekendjeweg in een romantisch vakantiehuisje midden in het bos, het kan.

Luxe weekend weg in natuurhuisje.

Wie denkt dat natuurhuisjes altijd alleen maar basic voorzieningen hebben, heeft het mis. Je kunt een natuurhuisje met ligbad, privé sauna of hottub huren en veel van deze vakantiehuisjes, zelfs in de buitengebieden van Nederland, hebben wifi of een ander type internetverbinding.
Ook voor een luxe weekend Nederland kan jij een natuurhuisje boeken.