Lang weekend weg

Hier vind je aanbiedingen voor een lang weekend weg.

Aanbiedingen voor lang weekend weg in hotel

Een lang weekend is van vrijdag tot en met maandag. Als je een leuk hotel of vakantiehuisje hebt geboekt voor een lang weekend ben je meestal vanaf 14.00 uur op vrijdag welkom en moet je maandagochtend voor 10.00 uur, 11,00 uur of 12.00 uur vertrekken. Een lang weekend is dus 3 nachtjes elders overnachten en steeds meer mensen boeken voor dat leuke uitje een lang weekend met arrangement.  Bij een hotelovernachting voor 2 betekent dan concreet dat je een hotel voor 3 overnachtingen boekt inclusief ontbijt en soms diner.  Op deze site vind je vele aanbiedingen om alleen, met twee of meer personen een lang weekend weg te gaan. Of je n een lang familie weekend kiest bij een van der Valk hotel of vakantiepark Roompot of CenterParcs, je vindt hier altijd de beste deals zoals aanbiedingen en last minutes.  Ook voor een lang weekend weg aan de Zeeuwse of Zuid-Hollandse Kust.

Lang weekend weg Nederland en goedkoop vakantiehuisje huren.

De meeste mensen die in Nederland wonen kiezen voor een lang weekend in een vakantiehuisje in Nederland. De mogelijkheden om er een weekend op uit te gaan in Nederland zijn groot. De één boekt een lang weekend aan de Nederlandse Kust, de ander geeft de voorkeur aan een huisje in Drenthe, Gelderland of Overijssel. Of je nu kiest voor een aanbieding aan de kust, op de Veluwe of in Drenthe, de beste aanbiedingen voor een lang weekend in een vakantiehuisje in Nederland vind je hier.

Lang weekend weg op dinsdag, woensdag of donderdag boeken.

Als je een weekendjeweg wilt boeken in Nederland en kiest voor een lang weekend, dan krijg je de beste deals als je je uitje op woensdag, donderdag of vrijdag boekt. Online via Voordeeluitjes bijvoorbeeld.  Een lang weekendje weg op donderdag boeken, is gaan voor de goedkoopste opties en beste last minute deals.  Ook voor een lang weekend met 2 in een vakantiehuisje met privé sauna in Nederland.

Op vrijdag je lang weekend weg boeken.

Als je een echt avontuur wilt en zo weinig mogelijk wilt betalen voor je weekendje weg, boek je deze op vrijdag.Tal van hotels hebben aanbiedingen voor diegenen die op vrijdag nog een last minute weekendje weg met overnachting en ontbijt boeken en bieden soms een verblijf met gratis diner aan.  Voor de echte durfals is op vrijdag je lange weekend weg boeken, de manier voor een super goedkoop weekend weg.

Lang weekend weg met hond.

Als je een lang weekend met hond wilt boeken, kan je onder andere terecht in vakantiehuisjes van CenterParcs, LandalGreenParks en Roompot vakantieparken. Deze bekende ketens vakantieparken hebben altijd een gedeelte van de bungalows en huisjes gereserveerd voor een vakantie of weekend met de hond. Meestal zijn er tijdens een lang weekend op een vakantiepark 1 a 2 honden toegestaan.

Lang weekend weg en verblijven in een Fletcher Hotel.

De Fletcher hotels in Nederland staan bekend om de hoge kwaliteit, de prima wellness voorzieningen en de goede keuken. Ook als je een bepaald dieet hebt en een lang weekend weg wilt gaan in Nederland is een Fletcher hotel een prima keuze.  Voor een aanbieding lang weekend met Fletcher ga je naar de website van de Fetcher hotel keten. Daar vind je ook vele vrijdag aanbiedingen hetgeen betekent dat als je op vrijdag een weekend voor 2 met arrangement boekt, je 2 nachten betaalt en er 3 mag verblijven. Dat is extra goedkoop van een weekend genieten dat maar liefst 4 dagen duurt. Als je vrijdagochtend vanuit huis vertrekt, is je weekendje weg al begonnen!