Huisje met jacuzzi

Huisje met jacuzzi huren voor weekendje weg Nederland

Een weekendje weg met zijn 2 en op zoek naar een romantische vakantiehuisje? Overweeg dan een huisje met jacuzzi te huren. Bij voorkeur een buitenjacuzzi want in tegenstelling tot een bubbelbad of whirlpool, bevindt een jacuzzi zich meestal buitenhuis.

Roompot lastminutes banner

Huisje met spa huren.

Net zoals een jacuzzi bevindt zich een Spa zich ook meestal buiten. Er zijn echter ook 2 persoons huisjes te huur met binnen Spa en sauna of jacuzzi. In alle gevallen is het genieten van wellness, romantiek en optimale privacy. Je hebt tenslotte de wellness faciliteiten alleen voor jezelf tijdens je weekendje weg in Nederland.

Topparken weekendje weg banner

bubbelbad in vakantiehuis

Topparken, unieke wellness huisjes te huur.

Eén van de vakantiepark ketens met een uniek aanbod huisje met bubbelbad of jacuzzi is Topparken. Je kunt bij hen ook een huisje met bubbelbad én privé sauna. Voor de ultieme wellness belevenis. Topparken heeft regelmatig last minutes. Voor een goedkoper weekendje weg Nederland en verblijf in een wellnes huisje of bungalow. Overigens kan je bijvoorbeeld ook bij Center Parcs en EuroParcs wellness huisjes met jacuzzi, bubbelbad of privé sauna huren.

Voordeel vakantieparken ten opzichte van particulier

Een huisje met jacuzzi huren op een vakantiepark heeft diverse voordelen ten opzichte van een vakantiehuisje particuliere. Op de eerste plaats kan je gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten op het park ook al moet je soms voor bepaalde wellness voorzieningen en handelingen apart betalen. Denk bijvoorbeeld aan een ontspanningsmassage of beautybehandeling. Nog belangijker is dat het gebruik van de sauna, jacuzzi, whirlpool of bubbelbad meestal op een vakantiepark inclusief is. Je krijgt achteraf dus geen vette rekening voor energie gebruik. Bij een particulier vakantiehuis betaal je meestal de energiekosten achteraf. Met de huidige prijzen voor gas en stroom kan dat wel eens een “vervelende verrassing” worden.

samen in de jacuzzi

Huisdieren veelal welkom

Indien je een huisje met jacuzzi gaat huren en huisdieren hebt, hoeft dat geen probleem te zijn.
Bij de meeste huisjes met wellness voorzieningen zijn 1 á 2 huisdieren zoals honden toegestaan. Je betaalt daar meestal wel een vergoeding per nacht voor en hebt op een vakantiepark te maken met extra regels voor huisdieren. Maar, je hoeft je hond tijdens zo een relax weekendje Nederland zeker niet te missen.

Center Parcs banner