Hotel met fietsarrangement

Boek voor je weekendje weg Nederland een hotel met fietsarrangement

Wie behoefte heeft aan een actief weekendje weg binnen Nederland heeft onder andere de keuze tussen een wandelweekend of fietsweekend. Indien je kiest voor het laatste, fijn fietsen tijdens je weekendje weg Nederland, is het boeken van een hotel met fietsarrangement in eigen land best een goed idee. Nederland is fietsland nummer één.

Wat is een hotel met fietsarrangement?

Hotels bieden steeds vaker compleet verzorgde weekendjes weg met fietsarrangementen aan. Dat betekent in de praktijk dat je een luxe hotelkamer in één bepaald hotel boekt en het hotel fietsen en fietskaarten ter beschikking stelt tijdens dat weekendje weg. Zo een hotel met fietsarrangement is meestal op basis van halfpension maar kan ook op basis van volpension of zelfs all inclusive zijn. Je bent er dus een compleet weekendje uit en tijdens dat weekend ga je heerlijk fietsen in de omgeving van het hotel. Er zijn ook een aantal only adults hotels in Nederland te vinden met een fietsarrangement. Daar mogen dus alleen volwassenen komen.


Wat zijn populaire gebieden in Nederland voor een fietsweekend?

Nederland is een echt fietsland. In heel Nederland vind je goede fietspaden en fietsroutes. Je fietst er eenvoudig via gemarkeerde en genummerde paaltjes van A naar B. Deze gemarkeerde paaltjes noem je ook wel “knooppunten”. De mooiste fietsroutes van Nederland vind je onder andere langs de kust, in Zuid-Limburg, Overijssel. Drenthe, langs de Friese Meren en in Flevoland. Specifiek kan je ook denken aan fietsen op de Veluwe, in de Achterhoek, op de Waddeneilanden en de Sallandse Heuvelrug. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mooie fietsgebieden. In heel Nederland vind je honderden prachtige fietsroutes.

fietsvakantie in de natuur

Waar boek je in Nederland een hotel met fietsarrangement?

Eén van de hotelketens welke zich sterk maakt voor fietsarrangementen is de Fletcher groep. Je vindt in heel Nederland Fletcher hotels met fietsarrangement. Tevens zijn dit meestal luxe hotels in Nederland met binnenzwembad, wellness faciliteiten en fietsverhuur. Daarnaast heeft Fletcher ook fiets- en wandelarrangementen. Zo kan je de ene dag een heerlijke wandeling maken en de dag er na een 30 tot 50 kilometer fietsen. Zo kan je een actief weekendje wet in Nederland je eigen invulling geven. Eén van de Fletcher hotels die regelmatig fietsarrangementen hebben is Fletcher Jan van Scorel in Schoorl. Als je hier een weekend of lang weekend verblijft kan je heerlijk fietsen in de duinen van Schoorl en de verre omgeving. Ook leuk voor een weekendje weg met kinderen in Noord-Holland.


Hotel met fietsarrangement op de Veluwe boeken

De Veluwe is niet alleen een walhalla voor wandelaars maar ook voor fietsers. Indien je een fietsweekend op de Veluwe wilt boeken en je bent op zoek naar een hotel Veluwe met fietsarrangement zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheden bij Hotel Restaurant de Buunderkamp Dit hotel met fietsverhuur op de Veluwe is een perfecte basis om een fietsvakantie Nederland te boeken. Het is slechts één van de vele voorbeelden van luxe hotels met zwembad op de Veluwe met arrangementen en fietsverhuur. Je kunt bij dit hotel op de Veluwe ook een wandelweekend met compleet arrangement boeken.