Het weer 7, 8, 9 juni 2019

Geen lekker weer voor weekendje weg Nederland 7, 8 en 9 juni 2019.

Wie er komend weekend op uit wil trekken, moet zijn of haar activiteiten aanpassen aan het verwachte weer. Volgens de KNMI is het weer voor het komend weekend 7, 8 en 9 juni niet optimaal voor bijvoorbeeld een weekend aan het strand of een weekendje buiten met kleine kinderen. Er worden zon en wolken verwacht en een temperatuur overdag van maximaal 20 graden. De kans op een regenbui is groot dit weekend.  Daarom de volgende tips voor een weekendje weg Nederland 7, 8 en 9 juni. Zie hier de 14 daagse weersverwachting van de KNMI per 5 juni 2019.

Boswandeling maken op Veluwe.

Met een afwisseling van zon en regen en een temperatuur van rond de 18 a 19 graden in de middag, is het weekend ideaal voor het maken van boswandelingen.  Het bos ruikt dan heerlijk, is het stil met andere wandelaars en er is een groter kans dat dieren zoals het edelhert en het wilde zwijn zich laat zien. De Veluwe is in juni prachtig, maar ook een aanrader is De Utrechtse Heuvelrug waar je nog hele dikke bomen, de boommarter en dikke eiken en beuken vindt.

Een museum bezoeken.

Als het weer ongewis is, kun je natuurlijk altijd nog een museum bezoeken. Er zijn veel bijzondere musea in Nederland zoals het speelgoedmuseum, ( leuk voor kinderen ) en het oorlogsmuseum. Hier vind je een overzicht van de meest bijzondere musea van Nederland.

Last minute vakantiehuisje met privé sauna boeken.

Een weekendje weg is natuurlijk ook heerlijk in een vakantiehuisje met privé sauna, whirlpool of ligbad. Als je voor het weekend van 7, 8 en 9 juni een last minute vakantiehuisje met eigen sauna wilt huren, kan je dat het beste doen via de website last minute vakantiehuis.
Daar vind je ook een overzicht van last minute vakantiehuizen met privé sauna.
Vind hier je last minute vakantiehuis met privé sauna