Bungalowpark de Leistert

Het leukste weekendje weg Limburg, vier je bij bungalowpark de Leistert.

Roompot bungalowpark de Leistert is uniek.
Dit is niet alleen één van de grootste bungalowparken in Limburg, het is ook het recreatiepark met de meeste voorzieningen voor kinderen. Niet alleen is er een groot zwemparadijs, buitengolfslagbad, indoor speelparadijs en recreatie team, op dit leukste bungalowpark van Limburg vind je ook restaurants, een recreatieteam en veel meer. Niet voor niets vieren ook veel scholen hun schoolreisje op bungalowpark de Leistert

Bungalowpark de Leister heeft een overdekte plaza

Een weekendje weg als het regent?

Bij veel bungalowparken en campings in Nederland bent je voor je vakantieplezier afhankelijk van het weer. Dat is bij recreatiepark de Leistert niet het geval. Je vindt namelijk vele faciliteiten in de overdekte plaza. Daar vind je onder andere een indoor speeltuin, restaurant, supermarkt, bowlingbanen en Aventuria. Een echt avonturen park met binnen faciliteiten. En in het subtropisch zwemparadijs is het natuurlijk ook altijd goed vertoeven.

Klein Vink binnenzwembad

Weekendje weg met hond?

Bij bungalowpark de Leistert zijn honden zeker welkom.
Dat maakt dit leukste vakantiepark van Limburg ook geschikt voor een weekendje Nederland met de hond

Meer leuke ideeën voor een weekendje weg in Limburg

Op de website Holidaytrust.nl vind je meer leuke ideeën voor een weekendje weg in Limburg. Want Limburg heeft gezinnen met kinderen veel te bieden. Hier vind je de 12 leukste activiteiten binnen Limburg op een rij gezet. Deze activiteiten zijn natuurlijk ook geschikt voor volwassenen die even terug in de kindertijd willen.