Bed and breakfast voor leuk weekendje weg Nederland.

Een bed and breakfast boeken voor een leuk weekendje weg Nederland.

Als je een leuk weekendje Nederland wilt boeken en op een bijzonder adres wilt overnachten, is een verblijf in een bed and breakfast misschien wel iets voor jou. Net zoals een verblijf bij de boer of overnachten op het platteland is een verblijf in een bed and breakfast een beleving.  Zeker een goed idee voor een leuk weekendje weg in Nederland.  In alle provincies van Nederland zie je bed and breakfast verschijnen, ook in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Utrecht.

Wat maakt een bed and breakfast zo bijzonder?

Het bijzondere aan een bed and breakfast is dat geen één accommodatie hetzelfde is. De ene keer slaap je in een kamer in een privé huis, de andere keer in een woonboot en weer anders in een oude molen. Daar komt bij dat je een persoonlijk contact met de beheerder of eigenaar hebt. Bij een b en b staat gezelligheid, aandacht en persoonlijk contact centraal. Dat maakt een weekendje weg Nederland zo bijzonder. In tegenstelling op een verblijf in een bungalow op een bungalowpark, ben je geen anonieme gast maar een persoonlijke gast. En dat maakt een groot verschil tussen een “gewoon weekendje weg” en een “leuk weekendje weg”.  Een weekendje Nederland is zo gek nog niet.  Zeker niet als je ’s ochtends een ontbijtje met vers gebakken broodjes en verse jus krijgt.

Romantisch weekendje weg?

Een b en b kan ook de perfecte plek zijn voor een romantisch weekendje weg met zijn twee. En je hoeft niet per se in de hooiberg te slapen om van elkaar te kunnen genieten. Een luxe weekend weg met een verblijf in een b en in Drenthe kan ook ontzettend romantisch zijn. Een weekendje met de hond is meestal minder succesvol in een b en b, ook al zijn er ook in Nederland bed en breakfast te vinden waar honden welkom zijn.